Eyriqazz vs Denaihati | Rebut Baju Free

selalunya aku dapat baju hadiah dari isteri
kali ini ada rakan blogger hendak bagi free
kini aku nak cuba la mana tahu ada rezeki
boleh aku pakai dan tulis dalam blog nanti

eyriqazz & denaihati aku tak pernah jumpa
hanya blog mereka sahaja aku pernah baca
dua-duanya hebat kedua-duanya istimewa
aku pula hanya seorang blogger biasa-biasa

jebengotai

kontes cabaran seo untuk blogger asah bakat
eyriqazz vs denaihati ada rezeki buat sahabat
andai menang ada hadiah korang akan dapat
tewas juga bukan bermakna korang tak hebat

kalau nak dapat baju perlu buat satu entri
cerita tentang kisah eyriqazz vs denaihati
satu pertandingan seo ramai yang sertai
tarikh tutup ialah pada 31 ogos 2012 nanti


Giveaway JebengOtai ditaja oleh Earncent.comNurmisnanBudak FeldaCik Tom, Hati Putera, ShaharilBumilangkawi.com dan Langkawihomestay.net

TehrDemikian kisah 'Eyriqazz vs Denaihati | Rebut Baju Free' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


33 Comments

  1. Kulanzsalleh says:

    Semakin meriah contest eyriqazz vs denaihati.. ada yang buat give away sampingan lagi..
    Kulanzsalleh baru je tulis kisah Serangan Siber ke atas KulanzsallehMy Profile

    1. tehramuan says:

      yups
      makin meriah
      aku ni pula, tumpang meriah je
      tak daya nak mencabar

      1. Kulanzsalleh says:

        akupun setakat ni masih lagi tumpang meriah.. belum menulis entri penyertaan lagi..
        Kulanzsalleh baru je tulis kisah Bakal Menyahut Cabaran SEOMy Profile

  2. Parking salah kena denda
    kena saman bawa laju
    Isu Eyriqazz vs Denaihati belum reda
    Rebut peluang rebut baju

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    diy pemasangan lampu daylight
    azli.afzainizam baru je tulis kisah Diy Pemasangan Lampu LED DayLight KeretaMy Profile

    1. tehramuan says:

      pandu laju kena denda
      hangus bajet dua minggu
      aku tumpang meriah saja
      tiada daya tak cukup ilmu

  3. cikgu naman says:

    wah..entri kedua ye..hehe..nanti nak masuk memeriahkan je..entah page keberapa entah nanti ;)
    cikgu naman baru je tulis kisah Radix Fried Chicken Kini di Seksyen 9 BangiMy Profile

    1. tehramuan says:

      hehe
      target aku hanya page 10
      tapi nampak macam tak dapat je
      huhu

  4. nurmisnan says:

    Masuk2 contest guys.. cantik baju tuh + ada cash lagi..
    Gd luck brother…
    nurmisnan baru je tulis kisah Khasiat cuka epal sider penawar penyakit jantung, strok dan kanserMy Profile

    1. tehramuan says:

      hehe
      beri sokongan, moga2 lebih meriah :D

  5. Nazri says:

    dua tiga kucing berlari
    mana nak sama sikucing belang
    meriah sungguh pertandingan Eyriqazz vs Denaihati ini
    moga-moga tehr antara pemenang
    Nazri baru je tulis kisah Pemenang Top Commentators June 2012My Profile

    1. tehramuan says:

      kucing berlari kejar-kejar
      jatuh longkang bulu basah
      ilmu dicari sambil belajar
      kalah menang tidak kisah

  6. ohcikgu says:

    wahh..dah ada yang join dahh.. :)
    ohcikgu baru je tulis kisah Cabaran SEO Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

    1. tehramuan says:

      join je
      tiada yuran pendaftaran :D

      sambil meriahkan majlis ni, cikgu

  7. zool says:

    masuk jangan tak masuk.. cuba2 semua
    zool baru je tulis kisah Pencapaian Jun 2012 dan perancangan Julai 2012My Profile

    1. tehramuan says:

      yups
      masuk semua mana yang sempat
      sambil beri sokongan kepada rakan2

  8. dinar says:

    2 ekor naga pada t-shirt hitam tu memang la bertepatan melambangkan kehebatan 2 blogger kita…syabas!
    dinar baru je tulis kisah Emas akan menjadi Aset Pegangan Utama BankMy Profile

    1. tehramuan says:

      mereka memang hebat
      kita tumpang kat tepi2 je :D

  9. budak felda says:

    good luck mana tahu rezekikan ….
    budak felda baru je tulis kisah Giveaway JebengOtai : Peluang Yang Perlu DirebutMy Profile

    1. tehramuan says:

      betul
      tiada siapa tahu rezeki akan datang bila dan dari mana

      1. budak felda says:

        yup, itulah ketentuan Illahi…kita disaran terus berusaha…:)
        budak felda baru je tulis kisah “Eyriqazz vs Denaihati” : Baru Setahun Jagung Ada Hati Join Contest SEOMy Profile

  10. titan says:

    gambar baju cendol takde ker? gambar naga ni..ain maisarah takut tengokk..
    titan baru je tulis kisah Eyriqazz vs Denaihati – Part 6My Profile

  11. terima kasih tlg promotekan..ssh nk menang hadiah eyriqazz vs denaihati..try join giveaway jebengotai..mana tau kot2 leh menang..hehe
    Jebeng Otai™ baru je tulis kisah Komentator Tegar Jun 2012My Profile

  12. akubiomed says:

    Selamat berjaya untuk GA yang disertai. Tidak dapat bayang kalau bro TehR mengenakan baju hitam ada gambar naga. :-)
    akubiomed baru je tulis kisah Baby Aslah bermain arnab comel di Floria Putrajaya 2012My Profile

  13. Hafizul says:

    Semoga berjaya bro..hehe..cantik kan baju…
    Hafizul baru je tulis kisah Apa Cerita Ni Pengasuh Oiii!!!My Profile

  14. ProfHariz says:

    Cantik design M7 ni jebeng otai :)
    ProfHariz baru je tulis kisah Jumpa di The Legendary Concert 2012My Profile

  15. cantek oo bajunya…
    Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah A Walking GPS – Autistic Lad With A Map In His MindMy Profile

  16. mak lagenda says:

    Wow..uniknya logo tuh!! 2 naga bertarung sesama mereka..sesuai la dgn jenama mereka yg ibarat naga dlm arena blogging nih kan bang tehr kan?
    mak lagenda baru je tulis kisah TIPU DOKTORMy Profile

  17. fiezaradzi says:

    ramai jugak yg join contest seo ni rupanya.. all d best.. tak terdaya nak join kot.. hehe..

    baju free tu..
    fiezaradzi baru je tulis kisah Sepanyol dan Kaki BolaMy Profile

  18. [...] JebengOtai : Senarai PesertaCabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati – Apa Kata Pondok Kecil?Eyriqazz vs Denaihati | Rebut Baju FreeGiveaway JebengOtai : Syarat-syaratTerdapat kekeliruan didalam entri pengumuman Giveaway JebengOtai [...]

  19. daddydee says:

    saya belum sempat join lagi..insyallah malam kang buat satu entri…
    daddydee baru je tulis kisah Rumah Tangga : Tips Bila Keluar Dengan KawanMy Profile

  20. Anuar says:

    Salam Perkenalan..

    Good Luck Bro..

    Melalui Contest ini secara tidak langsung dapat menguji kekuatan SEO blog kita..
    Anuar baru je tulis kisah Pertarungan sengit di antara Eyriqazz Vs DenaihatiMy Profile

  21. CtBq says:

    wow..meriah dunia blogging ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun