Disember 2011 Dalam Kenangan

Bulan Disember 2011 telah pun berlalu meninggalkan kita dan tak akan kembali lagi. Sepanjang Disember, blog Tehramuan.Com ini meriah dengan komen-komen dari rakan-rakan blogger. Senarai lima orang rakan pengomen terbanyak bulan Disember 2011 iaitu b3njy, surihati_ku, yas, titan dan chii, aku letakkan avatar mereka di sidebar seperti biasa.

Sepanjang tahun 2011, Tehramuan.Com menerima komen paling banyak daripada Surihati_Ku. Terima kasih dari aku kepada Puan Suri dan rakan-rakan yang lain kerana sentiasa memeriahkan blog ini sepanjang tahun. Tanpa komen, mungkin sekali idea pantun aku tak mahu keluar. :D

Tehramuan.Com juga memberi penghargaan kepada Top Referring Site yang jatuh kepada PetuaEmak, merampas takhta yang dipegang oleh Bro Yas. Banner PetuaEmak.Com juga aku letakkan di sidebar sebagai tanda terima kasih dari aku. Kalau tak silap, PetuaEmak adalah blog baru yang sedang hot. :D

pisang kapas bawa belayar
masak sebiji terus dimakan
hutang lepas wajib dibayar
barulah hati tenteram aman

TehrDemikian kisah 'Disember 2011 Dalam Kenangan' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


41 Comments

  1. Faisal says:

    Komen ni penting sbb ia boleh berikan kita idea utk menulis =)
    Faisal baru je tulis kisah Che Wan Tutup Akaun Facebook Kerana Dimaki Hamun Dan DikutukMy Profile

    1. tehr says:

      setuju sangat
      bila ramai2 beri celoteh memang banyak maklumat/idea yang akan keluar

      1. surihati_ku says:

        berceloteh ,,erk buruk dgt plk ayat cinta tuh heeee
        surihati_ku baru je tulis kisah Kronologi Blog cahayacinta.com 2011My Profile

  2. dinar says:

    pisang emas dibawa belayar,
    masak sebiji di atas peti,
    2011 berlalu tanggal 31 disember,
    2012 teruskan menabur bakti..
    dinar baru je tulis kisah Duit syiling emas Mickey Mouse dijualMy Profile

    1. tehr says:

      masak sebiji di atas peti
      diambil kera untuk dimakan
      teruskan diri menabur bakti
      moga diterima semua amalan

  3. floyd says:

    Selamat tahun baru kpd Tuantanah tehramuan.com, I suka pantun2 meriah tuan tu wlupun I sendiri x reti berpantun. Heheh

    I jumpa blog ni melalui Wak Gelas.
    floyd baru je tulis kisah Happy New Year, 2012My Profile

    1. tehr says:

      kalau nak belajar pantun
      ni la ketikanya, bro
      redah je dulu :D

      siapa wak gelas?

  4. yas says:

    Takkan selama2nya nak duk kat atas je kan…kang jadik cam tupai lak…hehehe
    Tahniah tuk Petua Emak Hot kerana berjaya merampas takhta kejuaraan dr aku kali nih….caiyokkk!!!
    yas baru je tulis kisah Mahasiswa dibelasah dan ditahan ketika berdemo dimalam Tahun BaruMy Profile

    1. tehr says:

      tahniah2
      avatar bro masih sempat terselit juga tu

    2. nurmisnan says:

      bagi can org lain plak yer brother… hik3
      nurmisnan baru je tulis kisah Hobi riadah 2012My Profile

  5. cik tom says:

    wah ramai pengomen setia blog tehr..setiap entry mmg menarik cuma kdg2 batasan waktu xsmpt ciktom nk komen..heee
    cik tom baru je tulis kisah Sayonara Tahun 2011My Profile

    1. surihati_ku says:

      ada masa blh jalan tak ada mmg diam tanda bt keje eeee
      surihati_ku baru je tulis kisah Kronologi Blog cahayacinta.com 2011My Profile

    2. tehr says:

      tak apa, cik tom
      sesekali terkomen pun dapat gak lepaskan rindu :D

  6. titan says:

    ramainya yang mengomen. hehe..

    1. tehr says:

      semua tu bloger2 kacak belaka

      1. b3njy says:

        Nampaknya kekacakan titan telah tercabar juga … hehehe :D
        b3njy baru je tulis kisah 10 BLOGGER PALING RAJIN KOMEN DI BLOG BENJYMy Profile

  7. nurmisnan says:

    Selamat tahun baru 2012 untuk semua sahabat2 termasuk
    brother tehr.. Wish u all d best 4ever…

    Aku akan sentiasa jenguk sahabat2 jika ada masa terluang..
    yang penting ziarah menziarahi.. =)
    nurmisnan baru je tulis kisah Hobi riadah 2012My Profile

    1. tehr says:

      sama2
      kadang2 masa memang tak izinkan kita buat apa yang kita suka

  8. padin says:

    wah tak sangka masuk carta.. hehee.. kata orang kalau makan sedap,
    tak mustahil boleh kunjung hari – hari..
    padin baru je tulis kisah Sasaran UtamaMy Profile

    1. tehr says:

      lagi pulak kalau layanan best dan makan pulak free :D

    2. b3njy says:

      Setuju tu padin … benjy ni setuju je …. :D
      b3njy baru je tulis kisah 10 BLOGGER PALING RAJIN KOMEN DI BLOG BENJYMy Profile

  9. zik says:

    tahniah semua… ramai yang komen tuh…
    zik baru je tulis kisah Sambutan tahun baru 2012 di Dataran Shah Alam (Zizan dan Ustaz Azhar Idrus)My Profile

    1. tehr says:

      bro zik juga sentiasa meriahkan blog ni
      tq

  10. zool says:

    Pergh memang terbaek.. Syokkan kalau banyak org komen kat blog..
    zool baru je tulis kisah Khairul Fahmi dan Nicol David , atlet sukan paling popular 2011My Profile

    1. tehr says:

      rasanya dah macam jadi hiburan pulak, bro
      lagi pun aku ni memang payah nak buka facebook

      1. b3njy says:

        Betul tu cikgu blogger kalahkan facebook tu … amacam setuju tak ?
        b3njy baru je tulis kisah 10 BLOGGER PALING RAJIN KOMEN DI BLOG BENJYMy Profile

  11. zulkbo says:

    salam..
    selamat tahun baru 2012 Bro..
    perghh..357 komen saya di sini
    sepanjang tahun lepas..purata
    satu komen sehari..he he..
    tempat ke-6 memang membanggakan
    saya..terima kasih
    zulkbo baru je tulis kisah 1 Januari 2012 Gempa Kuat Berskala 7.0 Landa TokyoMy Profile

    1. tehr says:

      salam kembali
      memang sentiasa meriah dengan kehadiran bro zul
      tq

      1. b3njy says:

        Setuju dengan cikgu tu … lagi setuju dengan cikgu …
        b3njy baru je tulis kisah 10 BLOGGER PALING RAJIN KOMEN DI BLOG BENJYMy Profile

  12. ohcikgu says:

    semuanya rajin kaki-kaki komen belaka ni..

  13. b3njy says:

    Benjy macam tak percaya sahaja boleh jadi pengomen terbanyak Dis 2011 … malunya benjy ni …. hehehehe …. malu tapi mahu :D
    b3njy baru je tulis kisah 10 BLOGGER PALING RAJIN KOMEN DI BLOG BENJYMy Profile

  14. shraqs says:

    Tahniah kepada semua pengomen. Slmt Tahun baru bro!
    shraqs baru je tulis kisah Top Commentators Awards – December 2011My Profile

  15. Norizwan says:

    wow…ramai btol yang mengomen ni…tahniah ler…:)
    Norizwan baru je tulis kisah Perempuan bersunat di IndonesiaMy Profile

  16. insya allah lepas ni saya pun akan join sekaki memeriahkan blog ni :-)
    sabree hussin baru je tulis kisah Benarkah Ramalan Kiamat Akan Berlaku Pada Tahun 2012My Profile

  17. kakyong says:

    tahniah.. hebat2 belaka kawan2 tehr ni.. ;)

    komen2 dr kawan2 memang menaik semangat utk terus berblog
    kakyong baru je tulis kisah Selamat tahun baru 2012My Profile

  18. hasil jualan tak menang tangan
    licin habis di hari pembukaan
    disember 2011 banyak kenangan
    moga tehramuan menjadi pujaan

    semoga hari mendatang lebih baik dan semoga tercapai apa yang diimpikan :)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    goodbye 2011 and welcome 2012
    azli.afzainizam baru je tulis kisah Tip periksa kerosakan dan Servis RadiatorMy Profile

  19. Cik Siti says:

    tahniah kepada Cik Suri… dia memang komentar tegar dalam blog ni
    Cik Siti baru je tulis kisah #8 Wordless wenesdayMy Profile

  20. akubiomed says:

    Tanniah kepada semua. :-)

  21. kakyon says:

    tahniah dan selamat tahun baru…
    kakyon baru je tulis kisah hari jumaat akk..My Profile

  22. zaida says:

    akupun nak belajar juga komen….tapi tak pandai……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun