Dalam Kenangan | Mac 2012

Meneruskan kebiasaan yang dibuat sebelum ini, Tehramuan.Com memilih dan meletakkan 3 avatar rakan blogger istimewa sepanjang Mac 2012 sebagai penghias sidebar blog ini sehingga April nanti. Nampaknya lelaki kacak tewas kepada wanita cantik kali ini. :D

Terima kasih kepada semua rakan blogger yang telah berkunjung ke Tehramuan.Com ini sepanjang Mac lepas. Sehari dua ini Mr Tehr sibuk dengan diri sendiri sahaja.

kertas warna corak beribu
hadiah dari rakan sekerja
bukan sengaja mahu berlalu
hanya sendiri tiada upaya

TehrDemikian kisah 'Dalam Kenangan | Mac 2012' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


72 Comments

  1. padin says:

    huhuu bulan 3, aku tenggelam entah ke mana….
    padin baru je tulis kisah Malapkan Lampu SebentarMy Profile

    1. benjy says:

      Jangan risau padin … bulan april kita kalahkan bali wanita2 comel tu :D
      benjy baru je tulis kisah LAPORAN BULANAN KEY PERFORMANCE INDICATOR (KPI) BLOGMy Profile

      1. chii says:

        wah wah wah..kita tgk nnt..sapa kalahkan sape ye…ehehe..tp yg pasti..cik puan suri kita akan terus unggul :p
        chii baru je tulis kisah Motivasi Ke Arah KecemerlanganMy Profile

        1. suri says:

          chii
          meh sini yank chii & azura duduk berkelah lama2 sikit di blog cikgu ni hee..

          free cas 1 bulab tampa sebarang bayaran =)

          1. azura says:

            yeay my geng…pangkat kita bertiga tinggi bulan ini suri & chii…
            azura baru je tulis kisah Senarai Lokasi Kedai Rakyat 1MalaysiaMy Profile

          2. chii says:

            boleh je suri..chii xde hal..pasni kita leh tubuh geng power puff gurls..ahaks :p
            chii baru je tulis kisah Motivasi Ke Arah KecemerlanganMy Profile

          3. suri says:

            azura
            heee.. sepit sana sini jgn tersepit di jari hok celah keybord masing2 yer huhu…

            1. suri says:

              chii
              blh juga tu.. asyik kacak jer ahaks..toi..toi…toi..

      2. yas says:

        Yepp…pas ni kita kasik “lantai” sumer wanita2 yg cun tu semuaaa…hahaha
        yas baru je tulis kisah SAFEE SALI AKHIRNYA BERCERAI TALAK SATUMy Profile

        1. chii says:

          errr..kasi lantai tu apa maksudnya
          chii baru je tulis kisah Motivasi Ke Arah KecemerlanganMy Profile

      3. hafizmd says:

        blog ni…belum pernah aku dapat top 5 rasanya…semuanya tegar2 dan hebat belaka…

        pssst…bang benjy dah mula keluarkan teknik tgn berapi…habislah…hehee
        hafizmd baru je tulis kisah Belanja kahwin. Kenapa sampai membazir?My Profile

        1. rahman says:

          aku rasa bulan ni bang benjy mesti akan cuba habis habisan …
          rahman baru je tulis kisah Perangi jenayah habis habisanMy Profile

    2. suri says:

      mmpi duduk atas pelamin ek

      1. suri says:

        benjy
        sila2 saya sekadar free blh sahaja kwn2 =)

  2. Norizwan says:

    hmm…susahnya nak tersenarai huhu…

  3. benjy says:

    Alamak ini tidak boleh jadinya cikgu …. bulan ni kena rampas balik kedudukan ni … malulah lelaki kacak kalah … Puan Suri yang bergetah tu memang hebat sejak dahulu lagi. :D
    benjy baru je tulis kisah LAPORAN BULANAN KEY PERFORMANCE INDICATOR (KPI) BLOGMy Profile

    1. chii says:

      heheh..ilex la benjy..selepas ni masih ada lg..eheheh
      chii baru je tulis kisah Motivasi Ke Arah KecemerlanganMy Profile

      1. suri says:

        benjy
        hp mmg bergetah hee..
        amik2 jgn tak msh panjang smpi hujung tahun =)

      2. suri says:

        chii
        dia dah marah ker tu ..?

        chii suri…buat dak jer

  4. azura says:

    terima kasih daun keladi
    avatar saya cantik sekali

    saya bab reka pantun ni ada bakat sikit tapi tak manis pula avatar tak artis tak bertudung…insyallah saya tukar…
    azura baru je tulis kisah Apa kurangnya guna platfrom free blogspotMy Profile

    1. Macam tak berapa best lagi je pantun ni… kih3
      Hazmin Hamudin baru je tulis kisah Safee Sali Cerai Isteri Talak SatuMy Profile

  5. akubiomed says:

    Tanniah kepada pengomen jelita menerajui carta komen di blog bro Tehr.
    akubiomed baru je tulis kisah Batman Brazil wujud di Brazil bukan lawak April FoolMy Profile

  6. mie says:

    alamak!!
    tewas nampaknya..
    tapi masih tersenarai kira ok la tu..
    eheehheee
    mie baru je tulis kisah Coklat Percuma Dari Cik Puan UbieMy Profile

    1. benjy says:

      tak per broo … Aprl masih ada :D
      benjy baru je tulis kisah LAPORAN BULANAN KEY PERFORMANCE INDICATOR (KPI) BLOGMy Profile

      1. mie says:

        april ni biar lelaki kacak yang merebutnya..
        ehehehee
        mie baru je tulis kisah Gambar Sekitar Petronas Malaysia Grand Prix 2012My Profile

        1. chii says:

          jeng jeng..kita tunggu dan lihat..lelaki kacak atau wanita cantik :p
          chii baru je tulis kisah Motivasi Ke Arah KecemerlanganMy Profile

          1. hafizmd says:

            kita tunggu….siapa bakal merampas top 3…hehe
            hafizmd baru je tulis kisah Belanja kahwin. Kenapa sampai membazir?My Profile

  7. zulkbo says:

    salam..
    ermm..ada blogger pompuan
    baru nama Azura
    aktif sini ye..?untunglah :)
    bila la nak singgah blog saya?
    zulkbo baru je tulis kisah Pekeliling SSM Gaji Baru Dan Cara Pengiraan Kenaikan Gaji Baru OnlineMy Profile

    1. zik says:

      tak lama lagilah tuh..hehe…
      zik baru je tulis kisah Aku LELAKI KACAK wei!My Profile

      1. azura says:

        blog cikgu tehr ni ada tarikan magnet ke arah saya…tu suka singgah
        azura baru je tulis kisah Aung San Suu Kyi menang pilihan raya Myanmar 2012My Profile

        1. hafizmd says:

          nak kena tanya cikgu ni…magnet jenis apa dia pakai…hehe
          hafizmd baru je tulis kisah Belanja kahwin. Kenapa sampai membazir?My Profile

  8. titan says:

    haiya..ke manakah semua lelaki kacak haa????
    titan baru je tulis kisah Disebalik kekacakan Denaihati..My Profile

    1. zik says:

      lelaki kacak sibuk laa… tahun depan pun belum tentu lagi.. huhu
      zik baru je tulis kisah Aku LELAKI KACAK wei!My Profile

    2. chii says:

      lelaki kacak bz ngan contest SEO..ehehe
      chii baru je tulis kisah Motivasi Ke Arah KecemerlanganMy Profile

      1. azura says:

        mungkin betul chii…lelaki kacak sibuk dengan seo
        azura baru je tulis kisah Aung San Suu Kyi menang pilihan raya Myanmar 2012My Profile

      2. hafizmd says:

        hehehe…itulah jawapannya…semua sibuk karang entri seo…
        hafizmd baru je tulis kisah Belanja kahwin. Kenapa sampai membazir?My Profile

        1. suri says:

          sya tak tersenarai dlm seo heee sb rasa tak blh fokus nak bt kajian jer bagai aiii….

  9. rahman says:

    terima kasih cikgu tehr sudi menerima kunjungan blogger kerdil dari notafaura :)
    rahman baru je tulis kisah Ikan haruan berkhasiat untuk kesihatanMy Profile

  10. bukan sengaja mahu berlalu
    hanya sendiri tiada upaya
    jangan buat gitu selalu
    entri terbaru ditunggu saya…

    hehe..suka blog ni cantik, kemas dan sejuk je mata.
    terima kasih tuan tanah yg ramah.
    Encik Bukit Besi baru je tulis kisah Festival KL Metal Camp 5 2012My Profile

  11. kakyon says:

    Assalamualaikum cikgu..
    akk tumpang lalu..
    kakyon baru je tulis kisah dividen bank rakyat 20%My Profile

  12. yas says:

    Uishh…wanita cantik memegang tampuk kuasa kt blog nih…tahniah semuaa
    yas baru je tulis kisah ANGSA GANAS MENANG SUPER SPONTAN EDISI PERTAMAMy Profile

  13. lelaki kacak kalah dulu xper.. :)
    Jebeng Otai™ baru je tulis kisah Project 365My Profile

    1. yas says:

      betul tu bro…hehehe
      yas baru je tulis kisah [GAMBAR] MITSUBISHI EVO 10 ZIZAN RAJA LAWAKMy Profile

      1. Lepas ni lelaki kacak menyerang pulak la ye…
        Hazmin Hamudin baru je tulis kisah Safee Sali Cerai Isteri Talak SatuMy Profile

        1. hafizmd says:

          ni semua tengah posisi menyerang ke ni?

          kalau semua serang, sape yg jaga defend? =)
          hafizmd baru je tulis kisah Belanja kahwin. Kenapa sampai membazir?My Profile

  14. adam narzuan says:

    baru nak terjah.. hehehe
    adam narzuan baru je tulis kisah Polis Jadi PenculikMy Profile

  15. chii says:

    alahai..cikgu bz rupanya..xpe cikgu..selesaikan perkara wajib dulu..pastu baru bleh terjah ke blog lelaki kacak dan wanita cantik ye :p eheheh
    chii baru je tulis kisah Motivasi Ke Arah KecemerlanganMy Profile

  16. Juan says:

    eh mana saya ni, x wujud ker, x kacak ker saya
    Juan baru je tulis kisah Saya Pemenang 10 Carian Terhangat di Google MalaysiaMy Profile

  17. hafidz says:

    nak jugak la jadi top komentator disini… ngeeee :D

  18. suri says:

    terima kash bro atas link yg d berkan. kami hargau sangat2 =)

    1. benjy says:

      Nampak gayanya puan suri bertambah bergetah lagilah jawabnya :D
      benjy baru je tulis kisah TOP 30 TRAFFIC REFERRAL UNTUK BULAN MAC 2012My Profile

      1. suri says:

        kasi tambah getah byk2 bagi lilit kuat2 keh..keh…

  19. suri says:

    walau dlm kenangan tpi klu rindu blh jajak dan baca enti ini ini semula tak gitu hee

  20. cikgu naman says:

    nak cuba menjadi kacaklah bulan April ni kat sini ;)
    cikgu naman baru je tulis kisah Statistik Yang Ajaib Dalam AlQuranMy Profile

  21. cikgu naman says:

    eh silap emel.patutlah avatar tak keluar
    cikgu naman baru je tulis kisah Statistik Yang Ajaib Dalam AlQuranMy Profile

  22. kimmie says:

    tahniah kpd suri, azura dan chii….hebat betul anda bertiga :).

    p/s:nama saya masuk dalam top 10….suka :D, terima kasih
    kimmie baru je tulis kisah Seminar WordPress: Akademi DenaiHatiMy Profile

  23. Amirez says:

    tahniah semua. bulan april ni sapelah agaknya nanti
    Amirez baru je tulis kisah Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  24. donnyien says:

    mrk ni rajin betul.. tahniah
    donnyien baru je tulis kisah Download Thesis Themes WordPress percuma | DIYthemesMy Profile

  25. sangilapi says:

    singgah memang selalu cuma bab tinggalkan komen je dah tak mampu,cikgu :-)
    sangilapi baru je tulis kisah LAPAR TAPI BELUM BERSELERAMy Profile

  26. Melatiqistyna says:

    Tahniah buat pemenang :D
    Melatiqistyna baru je tulis kisah Ringan2 Hari Ahad….My Profile

  27. Baru pertama kali datang berkunjung. Harap di masa akan datang dapat tersenari sebagai pengomen terbanyak di sini.
    Hazmin Hamudin baru je tulis kisah Cium Telinga Punca Hilang PendengaranMy Profile

  28. kulanz says:

    Terima kasih bro..
    sejak tak berapa aktif online jarang betul masuk mana2 list pengomen.. kali ni ada juga masuk sini.. :)
    kulanz baru je tulis kisah Lawak yang tak sebarapa lucuMy Profile

  29. zool says:

    Tahniah kepada yang berjaya masuk dalam tu
    zool baru je tulis kisah Nicol David tidak bermain kejohanan skuasy berpasukan Asia 2012My Profile

  30. agk2 klu p time gi cni..ade chan x msuk list tue huhu…nk jgla…jd gadis penghias sidebar u tehr..
    misskonspirasi baru je tulis kisah Gadis Melayu Murahan!!My Profile

  31. ufff.. tatau plak top komentator dapat sangkut gambar bajet hot kat sidebar blog nie.. huhu.. kalo tak lama dah spam 100 komen shari..

    haha, tapi memang payah kot nak jadik top komentar kat sini.. nampak cam yang menang tue otai2 jer.. hahaha

  32. suri, azura dan chii
    40 keatas menyandang carta

    hebat betulll

    buah koko isi terlerai
    pokok asam ditepi paya
    ramai yang ingin tersenarai
    berusaha mengomen seberapa terdaya

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    masalah starter solenoid kereta

  33. lunaticg says:

    Tahniah kepada pengomen-pengomen tegar…..
    Bukan senang tu nak komen hari-hari kat blog orang…. :)
    lunaticg baru je tulis kisah Malaysia Parliament buildingMy Profile

  34. fiezaradzi says:

    wah, hebat2 ni.. tahniah2..
    fiezaradzi baru je tulis kisah Lelaki vs Wanita – Siapa Lebih Awal KahwinMy Profile

  35. Mus says:

    bulan 3 saya jarang ke blog rakan..
    Mus baru je tulis kisah Ming Garden Hotel & Residences Janjikan Keselesaan Dan KemewahanMy Profile

  36. eiela says:

    wah,,suri cayalah.
    eiela baru je tulis kisah Variasi Cara Memulakan PersahabatanMy Profile

  37. ohcikgu says:

    fuhh..hebat-hebat belaka semuanya..
    ohcikgu baru je tulis kisah Peperiksaan JuruAudit W41 – 14 April 2012My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun