Dalam Kenangan | Januari 2012

Sepanjang bulan Januari 2012, blog Tehramuan.Com seperti biasa sahaja dengan catatan yang juga biasa-biasa. Entri ringkas ini untuk menyampaikan ucapan terima kasih kepada sahabat blogger yang masih sudi singgah dan masih tak jemu-jemu meninggalkan komen.

Seperti biasa, Tehramuan.Com memilih avatar 5 pengomen terbanyak sepanjang Januari 2012 untuk berada di sidebar blog ini selama sebulan.

Senarai 10 blogger yang paling hebat meninggalkan komen masih diketuai oleh rakan kita Benjy. Terima kasih juga kepada semua rakan yang tak tersenarai dan kepada semua pembaca. Sepanjang bulan Januari, Tehramuan.Com menerima pengomen-pengomen baru yang banyak mencurahkan warna dan menceriakan taman hati.

apa aku buat dalam sebulan
apa kamu dapat dalam perjuangan
siapa aku simpan dalam ingatan
ke mana kamu tuju dalam perjalanan

TehrDemikian kisah 'Dalam Kenangan | Januari 2012' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


36 Comments

  1. dinar says:

    bersyukur kepada Allah,
    berterima kasih kepada manusia,
    sempurna hidup berteras sirah,
    ukhwah terjalin bertambah mesra..

    1. sud@is says:

      selamt pagi hari rabu
      makan pagi nasi bungkus
      hebat dinar berpantun diblog sifu
      susunan ayat makin bagus
      sud@is baru je tulis kisah Kisah Kanak-kanak Amerika Memilih IslamMy Profile

  2. zulkbo says:

    salam..
    erkk..hilang pulak komen tadi
    jadi spam ke..?
    zulkbo baru je tulis kisah Updated Contest : Wordless WednesdayMy Profile

  3. zulkbo says:

    alhamdulillah..
    masih senarai di TOP 10 :)
    zulkbo baru je tulis kisah Updated Contest : Wordless WednesdayMy Profile

  4. kimmie says:

    tahniah kpd pengomen – pengomen tegar…begitu aktif mengomen di sini. :)
    kimmie baru je tulis kisah Wordless Wednesday 15 – Apakah nama ikan ini ?My Profile

    1. suri says:

      sesekli sendal best juga klu tak sibuklah huuu

  5. mie says:

    waduh!!
    dah lama xtersenarai…
    eehhehhee
    mie baru je tulis kisah Wordless Wednesday #6My Profile

  6. adele says:

    tu dia..byknya komen mereka..huhu..x mampu nak jd bgitu sbb bkn 14 jam ngadap komputer..apapun tahniah semua yg tersenarai :D
    adele baru je tulis kisah CloserMy Profile

    1. suri says:

      rata2 suka ckp banyak hurm..bhya ckp byk ni alahi..

  7. Melatiqistyna says:

    Uishhh…. Byknya komen pengkomen no satu tu… Tahniah…. :D
    Melatiqistyna baru je tulis kisah ‎Please share this to everyone you know, you might save one’s lifeMy Profile

  8. akubiomed says:

    Terima kasih bro kerana tersenarai top 5.
    akubiomed baru je tulis kisah Melayan karenah anak dengan membina model 3DMy Profile

  9. sud@is says:

    kadang2 kita mengenang dan terkenang
    banyak sangat mengenang
    air mata berlinang
    jiwa pun tak tenang

    kita rehatkan minda
    baca cerita gurau senda
    sud@is baru je tulis kisah Kisah Kanak-kanak Amerika Memilih IslamMy Profile

  10. rahman says:

    teringin gak nak masuk senarai :)
    rahman baru je tulis kisah Ngauman mesin sawit yang sensasiMy Profile

  11. fiezaradzi says:

    tahniah buat yg hebat-hebat.. bestnya, besar gambar kat sidebar tu..
    fiezaradzi baru je tulis kisah PenatMy Profile

  12. fiezaradzi says:

    dalam bulan ni, byk perkara jadi, jadi, tak mampu nak jalan2 blog kengkawan.. sebab tu sepi sikit bulan ni..
    fiezaradzi baru je tulis kisah PenatMy Profile

  13. Juan says:

    eh apsal nama saya langsung x tersenarai, sedihnyerrrr
    Juan baru je tulis kisah GTmetrix Comparison ReportMy Profile

  14. ohcikgu says:

    emm..tahniah pada mereka yang ada kenangan nih.. :)
    ohcikgu baru je tulis kisah Download Borang Skim SARA 1Malaysia (Skim Amanah Rakyat 1Malaysia)My Profile

  15. kakyong says:

    tahniah… kakyong juga yg belum masuk senarai nih.. hihii
    kakyong baru je tulis kisah Giveaway choco rerama biruMy Profile

  16. iwan delaroc says:

    untung laaa
    iwan delaroc baru je tulis kisah super busyMy Profile

  17. yas says:

    2 org yg teratas tu mmg aku tak terlawan wooo….satu entri depa leh bagi sampai 5/6 das…dasattt…hehehe
    yas baru je tulis kisah Skim SARA 1 Malaysia – Dari Rakyat Untuk RakyatMy Profile

  18. Miss Yati says:

    Tahniah pada yang tersenarai. Bagus2 teruskan rajin kunjung mengunjung. Yati ni kerja pukul 7.00 blk pun 7.00 tak terlawan dah jumlah komen kat atas tu.

  19. shraqs says:

    Seronok komen di sini sebab banyak pantun2 menarik . BTW TQ
    shraqs baru je tulis kisah Wilayah PersekutuanMy Profile

  20. ann says:

    Hi hi tehr!!! Been long, blog dah mantap r. wewitt. I am back. hehe

  21. ghost writer says:

    januari telah menyingkirkan aku dari senarai..huhu
    ghost writer baru je tulis kisah batu ketiga dari matahariMy Profile

  22. hafizmd says:

    Tiada kata diucap selain Alhamdulillah
    Tiada suka selain dapat berukhwah

    Tahniah jugak pada Cikgu yg komited berkongsi pengalaman dan buah fikiran =)

    Moga sihat sokmo deh
    hafizmd baru je tulis kisah Bila suami merajuk…My Profile

  23. lunaticg says:

    Gila ramai pengomen tegar kat blog ni? macamana nak lawan ni? :(
    lunaticg baru je tulis kisah Cash scanner in KLIAMy Profile

  24. titan says:

    hoho..memang ramai yang gila komen nih..
    titan baru je tulis kisah Laptop masuk wad kecemasan..My Profile

  25. nizam says:

    tahniah kepada mereka yang top-10… :)
    nizam baru je tulis kisah Terbitnya Mentari 1My Profile

  26. Norizwan says:

    saya insyaAllah tak ketinggalan meneruskan di blog bro ini, walaupun tak senarai…ia tetap seronok komen disini….tahniah kepada yang tersenarai….:)
    Norizwan baru je tulis kisah Kejadian laut terbelah di Korea SelatanMy Profile

  27. chii says:

    eh eh..ada juga ya nama chii..ehehehe
    chii baru je tulis kisah Kerja KerjaMy Profile

  28. kulanz says:

    terima kasih juga untuk bro sebab selalu singgah blog kami :)
    kulanz baru je tulis kisah Jalan-Jalan ke Muzium Sejarah Cina, KuchingMy Profile

  29. LadyBird says:

    benjy paling byk.. rajinnye die kan..
    LadyBird baru je tulis kisah Jangan Memberi, Kami PrihatinMy Profile

  30. suri says:

    salam…
    maaf cikgu baru menjeguk huhu…
    senarai cukup byk cakap2 heee

    terima kasih atas penghargaan itu.sy dan teman lain hargai sgt2

  31. maza says:

    alamak! tak termasuk senarai..

    kena usaha keras bagi result jadi mantap..

    oppss sudah kedengaran semacam peperiksaan pertengahan tahun lah fulaks.. hahahaha
    maza baru je tulis kisah Cacat tak menghalang menunggang motor besar!My Profile

  32. tips says:

    salam.
    jom ngeteh cikgu?? :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun