cahayacinta dululainsekaranglain apacerita
tak kenal maka tak cinta
ahmadfaizal pondokkecil sudais-sudais
tehramuan

Dalam Kenangan | Februari 2012

Tehramuan.Com meneruskan kebiasaan lalu untuk memilih dan meletakkan avatar 5 rakan blogger istimewa sepanjang Februari 2012 sebagai penghias sidebar blog ini sehingga Mac nanti.

Terima kasih kepada semua rakan blogger yang telah berkunjung ke Tehramuan.Com ini sepanjang Februari lepas. Mr Tehr masih dalam situasi mengejar diri sendiri lagi ketika ini.

kain yang buruk berikan kami
buat menyapu si air mata
bukanlah teruk dihambat pergi
sekadar berlalu siapkan kerja

TehrDemikian kisah 'Dalam Kenangan | Februari 2012' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Sebarang teguran dan cadangan boleh ditinggalkan pada ruangan komen dibawah.



61 Comments

  1. kakyon says:

    salam..
    besnya..sambil2 buat kerja boleh update blog. akk ni kena luangkan masa baru bleh update..maklum kerja yg tak berkaitan dng kumputer..
    kakyon baru je tulis kisah buat ibu yg hamil part 2&3My Profile

    1. tehr says:

      Sebenarnya payah juga, kakyon
      seminggu dua ni memang tak cukup tangan

      1. chii says:

        sama mcm chii..walaupun dok ngn lappy hari2..tp nk update mmg x sempat..nk kena siapkan invoice..surat2..pastu ngan quotation lg..then kadang2 boss pinjam lappy..

  2. Melatiqistyna says:

    Clap..clap… :)

    Bz sokmo cikgu, minggu ni last, pastu cuti semggu… Heee *tp Ada kelas tambahan x*
    Melatiqistyna baru je tulis kisah PIBG SKPP1My Profile

    1. tehr says:

      Saya ni memang bz setiap februari
      Menjelang mac biasanya akan kembali tenang

  3. azura says:

    silakan bekerja cikgu

    1. tehr says:

      kerja… kerja… kerja…
      selagi tak tutup mata, kerja mesti dibuat

  4. floyd says:

    Takpe, nanti cuti skolah blh update blog hari-hari.

    Salam from Sabah dan Selamat Bertugas!
    floyd baru je tulis kisah LED Glasses Help Restore SightMy Profile

    1. tehr says:

      Tiga hari lagi cuti sekolah
      Yaaahooo!

  5. kulanz says:

    nampaknya sekali lagi peluang aku terlepas, hehe.. bulan mac ni nekad nak masuk senarai :D
    kulanz baru je tulis kisah Bantuan OKU Diberhentikan kerana Fahaman Politik?My Profile

    1. tehr says:

      Aku pun sama, bro
      Sesekali tiba musim sibuk, memang tak sempat menjenguk blog

  6. tips says:

    alololo..
    lap air mata dengan kain buruk ke? :)
    tips baru je tulis kisah Kaitlyn Maher bukan Anak Maher ZainMy Profile

    1. tehr says:

      yups, kain buruk yg bersih
      hehe

  7. mie says:

    dah lama xtersenarai dalam ni…
    tiba2 rasa bangga jap..
    ehehehee
    mie baru je tulis kisah Hari Ulangtahun Tentera Darat Ke-79My Profile

    1. tehr says:

      Tahniah dan terima kasih, bro :-)

  8. akubiomed says:

    Lama tidak online. Tanniah kepada pengomen tegar. :-)
    akubiomed baru je tulis kisah Yang rajin komen di blog AkuBiomed bulan FebMy Profile

    1. tehr says:

      Aku juga baru je nak habis musim sibuk ni
      Memang tak sempat menjenguk rakan blogger

  9. dinar says:

    singgah berpantun…rupanya tehr, kita ni kena kejar diri sendiri jugak
    dinar baru je tulis kisah “Klu” harga emas minggu ini..My Profile

    1. tehr says:

      Sebelum dikejar orang
      Elok kalau kita kejar diri sendiri :-)

  10. rahman says:

    ada juga dalam senarai.. terima kasih.. sudi sudi lah juga ke blog saya

    1. tehr says:

      Tahniah dan terima kasih, bro
      Akan segera menjenguk :-)

  11. iza says:

    Assalam..
    Teringin juga nak masuk senarai tapi tak leh nak lawan dengan 2 orang blogger tegar kat atas tu..
    iza baru je tulis kisah Abloy PadlockMy Profile

    1. tehr says:

      Kalau ada masa, boleh juga dicuba tu
      Saya sendiri memang tak sempat sekarang ni

    2. chii says:

      betul betul..lagi2 suri kan..di mana2 ada shaja dia..eheh
      chii baru je tulis kisah Khalifah Ganti SupermanMy Profile

  12. nurmisnan says:

    Tahniah untuk semua pengomen2 di rmah brother TehR kita…

    minum susu kambing dan lembu
    Ada masa jenguk selalu

    Erkkk.. tak nampak pun muka avatar kita.. hik3
    nurmisnan baru je tulis kisah TOSHIBA PROTEGE Z830 ULTRABOOK ULTRA SLIM ULTRA LIGHTMy Profile

    1. tehr says:

      Ada tu, Nur
      Cuma tak jelas je :-)
      Terima kasih kerana selalu singgah komen

  13. ghost writer says:

    Benjy tidak pernah terlepas dari senarai. :)
    ghost writer baru je tulis kisah nian kesmaranMy Profile

    1. tehr says:

      Antara pengomen tegar tehramuan tu :-)

  14. Wahhh tahniah 5 orang tersebut

    mencari rumah untuk disewa
    untuk dibuat majlis jamuan
    Lima rakan blogger istimewa
    Menjadi penghias blog Tehramuan

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    diy hilangkan calar dashboard kereta

    1. tehr says:

      Rumah sewa rumah batu
      Rumah sendiri rumah papan
      Rakan blogger memang begitu
      Singgah selalu tinggalkan pesan

  15. iwan delaroc says:

    pantun tak miss punya..hehe
    iwan delaroc baru je tulis kisah Pesanan Rasullulah kepada Abu DzarMy Profile

    1. tehr says:

      Pantun penghibur hati :-)

  16. zool says:

    alamak tak termasuk dalam kenangan la tu
    zool baru je tulis kisah Lirik dan kod lagu Tanak Kampung yang dinyanyikan kumpulan Zero Raja Lawak 6My Profile

    1. tehr says:

      Boleh masuk senarai Mac pulak nanti, bro
      Hehe

      1. suri says:

        jom masuk supaya kita sama2 komen lagi meriah

  17. Apakah proses pemilihan yang berdasarkan untuk memilih blogger ini?Bagaimana saya boleh berada di dalam senarai ini?
    Marie Duplanty baru je tulis kisah Comparatif home trainerMy Profile

    1. tehr says:

      Proses pemilihan yg mudah je
      Pengomen terbanyak dalam sebulan akan terpilih

  18. zulkbo says:

    salam..
    masih antara top 10 di sini
    walau hanya komen 1 per entry..
    he he..
    zulkbo baru je tulis kisah Cara Semak Keputusan STPM 2011 Online Dan SMSMy Profile

    1. tehr says:

      Memang top tu
      Terima kasih, bro

      1. suri says:

        kira datang juga dala bz tu bro zul

  19. shraqs says:

    Dah lama menunggu update dr cikgu tehr ni. Takpa cikgu, keje lagi penting…
    shraqs baru je tulis kisah Official ICS 4.0 Untuk Samsung Galaxy SII – 15 Mac 2012My Profile

    1. tehr says:

      yang dulu didahulukan
      yang kemudian dikemudiankan :-)

  20. Juan says:

    ala, apsal saya x termasuk dalam senarai
    Juan baru je tulis kisah Komisen Affiliate Pertama dari BicaraHartanah.comMy Profile

    1. tehr says:

      bulan ni boleh cuba masuk senarai, bro :-)

  21. suri says:

    salam..
    hai sbuk nampak hee sama2lah bro tehr kita hok sibk kan diri hee saya mggu ni pebuh dgn sakit kki, penat huaa….

    terima kasih atas link gmbr ke blog sy tu. sy hargai sgt2..

    pst..jgn lama2 tgl blog nti dia majok wewe..

    1. tehr says:

      asal jangan isteri merajuk je, suri
      susah nanti :-)

  22. suri says:

    kerja makin byk rasa cuba buat hari ini akan habis punya tapi mjsi mslh yang satu belum siap yang dtg makin byk weyh =(

    1. tehr says:

      buat yang mana lebih penting dahulu

  23. sukakan teh yang nipis :)
    rainbowcloudy baru je tulis kisah kembali segar, kemas sawang :) My Profile

    1. tehr says:

      sertakan juga biskut tawar kecil tu
      hehe

  24. LadyBird says:

    mcmn ek mrk ade ms komen byk2?
    ldy sellau berfikir..
    LadyBird baru je tulis kisah Suka Duka CintaMy Profile

    1. tehr says:

      aku pun tak tahu
      macam mana mereka cari masa luang
      huhu

      1. chii says:

        kena tanya pd puan suri..ehehe..dia sgt xpert :p
        chii baru je tulis kisah Khalifah Ganti SupermanMy Profile

  25. titan says:

    ni sibuk kejar budak sekolah nih. haha..
    titan baru je tulis kisah Kurangkan aktiviti liar tu sikit..My Profile

    1. tehr says:

      hahaha
      cikgu main kejar2 kat padang :D

  26. kimmie says:

    nampaknya Suri masih memegang tahta ratu komen di sini :D
    kimmie baru je tulis kisah Santai: Pantun Masa CutiMy Profile

  27. kimmie says:

    tahniah kpd semua pengomen tegar..dpt backlinks :)
    kimmie baru je tulis kisah Wordless Wednesday 19 – Pernah jumpa tak?My Profile

  28. chii says:

    x sangka plak bleh tersenarai sama..terima kasih =)
    chii baru je tulis kisah Khalifah Ganti SupermanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar