Dalam Kenangan | April 2012

Seperti kebiasaan di bulan-bulan lepas, bulan ini Tehramuan.Com meneruskan lagi majlis penghargaan dengan memilih dan meletakkan 3 avatar rakan blogger istimewa yang paling banyak meninggalkan komen sepanjang bulan April lepas. Kali ini seorang lelaki kacak berjaya menempatkan diri dalam tiga avatar pilihan yang akan menghiasi sidebar blog Tehramuan.Com sepanjang bulan Mei ini. :D

Terima kasih dan tahniah kepada semua rakan blogger sama ada lelaki kacak atau wanita cantik yang telah berkunjung ke Tehramuan.Com ini dan sentiasa memberi semangat serta sokongan kepada Mr Tehr sepanjang April lepas. Selamat Hari Pekerja untuk semua.

pagi bermula akhirnya senja
penatnya rasa berjalan-jalan
blogger juga seorang pekerja
sepenuh masa atau sambilan

TehrDemikian kisah 'Dalam Kenangan | April 2012' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


34 Comments

  1. Hairul says:

    selamat hari pekerja buat yg berkerja…..
    Hairul baru je tulis kisah Resepi Kek Apa yang Anda Mahukan? Dari Kedai Kek Makcik SayaMy Profile

    1. tehr says:

      hari ni dah kerja semula
      selamat kembali bekerja :D

  2. mie says:

    akhirnya!!
    berjaya juga ke top 3…
    hehehehee
    mie baru je tulis kisah Wordless Wednesday #11 Star CruiseMy Profile

    1. tehr says:

      yups
      tahniah, bro
      kacak selamanya :D

      1. mie says:

        amin!!
        kacak dan suci selamanya…
        ehehhehee
        mie baru je tulis kisah Wordless Wednesday #12 Madame Tussauds BangkokMy Profile

    2. chii says:

      heheh..tahniah mie…=)
      chii baru je tulis kisah Hubungan Antara Buah Dan Manusia Sejagat :pMy Profile

  3. rahman says:

    ramai blogger kacak yang dah mula memberi cabaran :)
    rahman baru je tulis kisah Medan Ikan Bakar Majlis Perbandaran Port DicksonMy Profile

    1. tehr says:

      memang tak mahu kalah punya
      lelaki perlu jadi pemimpin, kan? :D

    2. chii says:

      tu la..7 lawan satu..adeih
      chii baru je tulis kisah Hubungan Antara Buah Dan Manusia Sejagat :pMy Profile

      1. chii says:

        silap2..7 lawan 3 :D
        chii baru je tulis kisah Hubungan Antara Buah Dan Manusia Sejagat :pMy Profile

  4. Mus says:

    tangga kelapan sebagai permulaan
    Mus baru je tulis kisah Pertandingan Sugandoi 2012 Sempena Tadau Kaamatan 2012My Profile

    1. tehr says:

      terima kasih, mus

  5. padin says:

    dah duduk tangga ke berapa agaknya budak botak nih, ekekee

    1. tehr says:

      tangga yang akhir pun ok, bro
      asal saja masih ada tangga

  6. akubiomed says:

    Tanniah kepada semua. Kali ini gagal menduduki carta pengomen diblog ini.
    akubiomed baru je tulis kisah Melayan kerenah anak bermain Hopper ballMy Profile

    1. tehr says:

      apa pun terima kasih banyak kerana bro akubiomed memang selalu singgah kat sini

  7. azura says:

    juara…alhamdulillah
    azura baru je tulis kisah Give Away Papan Kekunci Dot Com 2012My Profile

    1. tehr says:

      alhamdulillah
      terima kasih banyak kepada azura

    2. chii says:

      tahniah azura…
      chii baru je tulis kisah Hubungan Antara Buah Dan Manusia Sejagat :pMy Profile

  8. zulkbo says:

    salam..
    tajuk “dalam kenangan..”
    tu yang tak boleh tahan saya
    melihatnya..sedih pun ada Bro
    bukan apa..saya tak tersenarai
    pengkomen tegar di sini kerana
    sibuk berBWalking..
    zulkbo baru je tulis kisah Video Skandal Sex Azmin Ali Dalam Tandas ?My Profile

    1. tehr says:

      salam kembali
      semua yang dah lepas, memang hanya tinggal kenangan je, bro
      yang baik kita ambil sebagai teladan
      yang tak baik kita jadikan sempadan

      terima kasih banyak

  9. zulkbo says:

    PEMBETULAN:

    bukan sibuk berblogwalking..
    sibuk kerja dan tak sempat
    nak BW :(
    zulkbo baru je tulis kisah Lelaki Kacak Dan RumahtanggaMy Profile

  10. titan says:

    huh, dalam kenangan??
    titan baru je tulis kisah Komisen ke 2 dari LepasanSPM.comMy Profile

    1. suri says:

      dh cam bikin lagu ar pulak bro tehr kita ni heee

  11. cikgu naman says:

    nak cuba jadi kacaklah kat sini bulan Mei ni…hehe
    cikgu naman baru je tulis kisah Radix Fried Chicken Kini di Seksyen 7, Shah AlamMy Profile

  12. kimmie says:

    nampaknya masih belum berjaya memasuki carta kat sini. Bulan lps memang agak kurang berblog walking
    kimmie baru je tulis kisah 1 MAY = HARI PEKERJA = HARI JADI AMIRMy Profile

  13. kulanz says:

    Bulan ni nak kena tambah usaha lagi baru dapat menempatkan diri dalam senarai
    kulanz baru je tulis kisah Pencapaian Terbaik Blog Sehingga April 2012My Profile

  14. Norizwan says:

    Tahniah ler kepada pengomen…steady ler…:)

  15. yas says:

    Yup tahniah juga tuk semua…ada juga nama yas disitu wlaupun bulan ni agak bz..
    yas baru je tulis kisah Wordless Wednesday – Komando vs Suri RumahMy Profile

  16. suri says:

    alh bro tak akan ucapn pendek jer sesekli apa kata bgi hadiah heeeee..selamat hari pekerja walau dh lepas heee..tak pi mana2 ker?

  17. dpt juga msuk dlm kenangan tehramuan..hehe
    Jebeng Otai™ baru je tulis kisah Wordless Wednesday : Gula KapasMy Profile

  18. Tahniah kepada semua yg tersenarai… Bro, bagi la hadiah stok teh 3 dalam 1 sebulan ker :D

    1. chii says:

      stok teh? ok gk tu kan..bleh gak cikgu share fav teh ngan kami semua ;)
      chii baru je tulis kisah Hubungan Antara Buah Dan Manusia Sejagat :pMy Profile

  19. cik tom says:

    ala ciktom xsenarai plk..hehehe
    cik tom baru je tulis kisah Panduan Analisis Teknikal Emas dan Perak versi PREMIUMMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun