Cuba Teka 3

pasukan brazil juara di dunia
pasukan jepun juara di asia
giliran kita bilakah menjelma
takkan hebat di kampung saja

3Kontest ringkas Mata Siapa muncul lagi buat kali ke-3. Berikan jawapan yang betul di dalam kotak komen.

Hadiah? Iklan banner selama 2 minggu di blog ini untuk 2 pemenang, menggantikan banner pemenang yang lepas.

Syarat? Pemenang akan dipilih berdasarkan kepada siapa yang terlebih dahulu menjawab dengan tepat. Banner pemenang akan saya buat sendiri. Tempoh menjawab akan berakhir pada 25.02.2011 jam 11.59 malam. Hanya 22 jam sahaja. :D

hero kelantan khairul fahmi
hero malaysia mohd safee sali
hero england wayne rooney
hero siapakah pemilik mata ini

TehrDemikian kisah 'Cuba Teka 3' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


38 Comments

    1. tehr says:

      tunggu keputusannya awal pagi nanti, mus
      thanks

  1. ghost writer says:

    dalam negara atau luar negara nih…klu sikit tehr..
    ghost writer baru je tulis kisah stephanie IIMy Profile

    1. tehr says:

      klu dah cukup tu, ghost :D

      1. ghost writer says:

        ok..ok dah tau..

        aku lar wayne rooney.!haha..

        (dah terlambat aper aku..kantoi!)
        ghost writer baru je tulis kisah stephanie IIMy Profile

        1. tehr says:

          jawapan awal pagi nanti
          thanks, ghost

  2. Ismail N says:

    setuju Wayne Rooney…

    1. tehr says:

      2 orang dah jawab wayne
      jawapan, pagi nanti, bro

  3. Ismail N says:

    kalau roboh kota melaka
    papan di jawa ambo bawakan
    kalau betul bagai diteka
    bolasepak malaysia bakal menggegar asia (sabar.. the time will come)

    1. tehr says:

      harapan kita
      moga2 termakbul

  4. adah says:

    siapa ye…xdpt dikesan la plak…huhu
    adah baru je tulis kisah Mak Dara 1st Giveaway GAMy Profile

    1. tehr says:

      adah tak minat bola ke?
      agak2 je la, adah :D

  5. padin says:

    wah, apa plak kali ni ye.. emm klu tu…… huuu
    kalau antara tiga hero, mata Rooney agaknya,

    1. tehr says:

      bro padin orang ketiga pilih rooney
      jangan lupa awal pagi nanti :D

  6. akubiomed says:

    Saya teka Zidane Zidane bekas pemain Perancis dan Real Madrid
    akubiomed baru je tulis kisah Tiada lagi koning tapi kuningMy Profile

    1. suri says:

      aku biomed..
      wah ingtakan bro teka mata shah rukh khan tadi heee

      1. tehr says:

        mana boleh, suri
        klu dia hal bola ni

    2. tehr says:

      pertama pilih mata zidane

  7. suri says:

    erk..tak tahu cikgu..

  8. toyol says:

    TK ni slalu lambat kan..
    hehe..
    yg pasti bukan fernando torres..
    haha..
    dh ramai yg jawab btul tu..
    toyol baru je tulis kisah CONTEST BESDAY KAD UNTUK SAFIYYAMy Profile

    1. tehr says:

      belum lewat lagi, tk

  9. zulkbo says:

    salam..
    saya teka
    ZINEDINE ZIDANE
    hero Peranchis 1998 WC
    zulkbo baru je tulis kisah Pilihanraya Kecil DUN Kerdau Hasanuddin Salim Calon PASMy Profile

    1. tehr says:

      salam kembali
      saudara zul orang kedua pilih zidane

  10. Aidanatasya says:

    wahh… sshnyeee..

    x pandai nak teka..
    bagi la yg senang sikit :p

    1. tehr says:

      dah la ni, aida
      jangan2 aida tak minat bola tak?

  11. Norgadis says:

    Mata lelaki hahaha…
    tak tau nak teka siapa…
    Norgadis baru je tulis kisah Banjir Di Multimedia College Kuala LumpurMy Profile

    1. tehr says:

      betul
      mata pemain bola lelaki :D

  12. syira says:

    salam,,

    mata saya tidak tajam..hehe

    1. tehr says:

      cuba renung betul2 dulu, syira
      mesti kenal tu

  13. mie says:

    memang mata rooney ni..
    terlepas la pula..
    xdpata nak kekalkan rekod..
    ehheh
    mie baru je tulis kisah Cara Membuat Telur Berbentuk LoveMy Profile

    1. tehr says:

      ramai yang pilih rooney
      jawapan awal pagi nanti, mie :D

      1. mie says:

        gue terpedaya..
        eheheeee
        mie baru je tulis kisah Maaf!! Sedang Berlatih VokalMy Profile

  14. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_—\_l__l—[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)–o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    yelahhhhh macam zidane tapi macam mata ronaldo…..

    payahhhh nyerrrr cuba selakkkk rambut dia baru tau jawapannyerrr
    azli.afzainizam baru je tulis kisah Tips-tips periksa kereta untuk perjalanan jauhMy Profile

  15. kakyong says:

    hehhe.. kalo pemain bola ni memang fail la

    kakyong teka ricardo kaka.. tak tau team mana, tp mata dia cantik.. akakkakak…. :p
    kakyong baru je tulis kisah Aksi Anak-anak berbasikalMy Profile

  16. kakyon says:

    mcm mata paklah pun ada..hehe

  17. Cik Siti says:

    bab ni memang Cik Siti angkat bendera putih….
    Cik Siti baru je tulis kisah Kita pasti akan tuaMy Profile

  18. LiFe KaMi says:

    ini lah mata Zidane Zidane pemain perancis kegemaran kami..
    tapi dah dua org teka betul ,kami tak menang la yer..huhu
    LiFe KaMi baru je tulis kisah Tips Cara BerkawanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun