Cuba Cari Yang Lain

18sx

cerita 18sx

TehrDemikian kisah 'Cuba Cari Yang Lain' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


38 Comments

  1. Dkna Abza says:

    hekhekhek…agaknya lelaki ke perempuan yang duk usha 18sx tu :P
    Dkna Abza baru je tulis kisah Nivea Pure & NaturalMy Profile

    1. tehramuan says:

      entah la
      dua2 pun boleh jadi :D

  2. ohcikgu says:

    hehe..pelik gak tuuu..lain yang dicarinya..lain yang dapat..
    ohcikgu baru je tulis kisah Tahun 2013 – Sinar baru.My Profile

    1. hafizmd says:

      Agaknya nak reka pantun kot…adoilah
      hafizmd baru je tulis kisah Edisi Ringkas Ambil Kesempatan 10 Blogger Terbaik Malaysia 2012My Profile

      1. tehramuan says:

        pantun 18sx la tu
        hehe

  3. Aduuuuh…..
    air dah terlampau banyak kat kepala di tahun baru kot? :(
    Malaysia Coin baru je tulis kisah Infografik: Top 3 duit Malaysia termahalMy Profile

    1. tehramuan says:

      apa nak buat, bro
      musim banjir sekarang ni :D

  4. Lagi-lagi pasal pantun.Lagi banyak pantun lagi bagus.Terbaikkk.
    hanafi abdullah baru je tulis kisah Usaha tangga kejayaanMy Profile

    1. tehramuan says:

      kalau dah kaki pantun
      memang pantun juga yang dicari :D

  5. akubiomed says:

    Ada juga keyword panas yang terselit. :-)
    akubiomed baru je tulis kisah Tahun 2012 tinggal kenangan 2013 buka lembaran baru.My Profile

    1. tehramuan says:

      tu la yang aku hairan
      ntah terselit kat celah mana pulak :D

  6. UmmiKami says:

    Dalamnya air banjir… :D
    UmmiKami baru je tulis kisah Pantun Dari Filem Melayu Klasik..My Profile

    1. tehramuan says:

      banjir dah hampir surut
      cuma bimbang dengan gelombang kedua je ni

  7. cikgu naman says:

    haha..entri mana tu?
    cikgu naman baru je tulis kisah WW-Mana Sang Kancil?My Profile

    1. tehramuan says:

      entah la, cikgu

  8. maza says:

    agak2 boleh tingkatkan seo tak?
    hehehehe
    maza baru je tulis kisah Cara Berjimak Menurut IslamMy Profile

    1. hafizmd says:

      Mcm yg bang maza buatlah…hehehe
      hafizmd baru je tulis kisah Edisi Ringkas Ambil Kesempatan 10 Blogger Terbaik Malaysia 2012My Profile

      1. tehramuan says:

        hehe
        seo cari makan tu

  9. padin says:

    hilang dominasi pantun kalau gini ekekee…
    padin baru je tulis kisah Pemantapan KualitiMy Profile

    1. tehramuan says:

      memang boleh hilang
      jangan jadi blog 18sx dah la :D

  10. shraqs says:

    INi mesti kes cari pantun untuk org dewasa ni… ha ha
    shraqs baru je tulis kisah iPhone 5, Antara Kelebihan Dan KekuranganMy Profile

    1. tehramuan says:

      haha
      budak2 cari pantun untuk orang dewasa
      memang pelik tu

  11. Haz says:

    terkena dorang yg search bnda2 tu..
    Haz baru je tulis kisah Tutti Frutti Sah HalalMy Profile

    1. tehramuan says:

      yups, memang tak ada entri 18sx dalam blog ni

  12. hafidz says:

    memang syok keywords tuh bro :P
    hafidz baru je tulis kisah Wordless Wednesday – Burger Bakar Abang BurnMy Profile

    1. tehramuan says:

      keywords pemanggil trafik tu :D

  13. papa mifz says:

    macam-macam…haha
    papa mifz baru je tulis kisah Selamat Harijadi AyahMy Profile

    1. tehramuan says:

      memang macam2 hal ada

  14. Nak try la masukkan keyword 18sx.. mana taw tersellit mcm bro tehr.. heee
    Hairul Hissam baru je tulis kisah Azam tahun lepas 2012 pun tak tercapai, Ada hati bercakap azam tahun baru 2013. Lemah aku dengar.My Profile

    1. tehramuan says:

      bila dah tersesat memang begitu, bro

  15. effort lab says:

    Sejak bila pulak la blog ni ada unsur2 18++ haha
    effort lab baru je tulis kisah Di Suatu Tempat – Dalam MonorelMy Profile

    1. tehramuan says:

      entah la
      kes trafik sesat je ni :D

    1. tehramuan says:

      aku agak pun macam tu la, mus
      mungkin kena sipi2 je :D

  16. Quite a headache when the sink clog
    I need help, so I look for you
    18sx oiii, ini bukan sebarang blog
    Blog berpantun warisan melayu
    Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah Robin Van PERFECTMy Profile

    1. tehramuan says:

      I need help, so I look for you,
      Lepas tu memang aku blah;
      Blog berpantun warisan Melayu,
      Hanya ada yang indah-indah.

      kan? kan? :D

  17. hairulafiz says:

    keyword panas tu tehr….pelik betul ni
    hairulafiz baru je tulis kisah NBI SKMM : Daftar Rebet RM 200My Profile

  18. hatiputera says:

    evergreen keyword ke tuh.hehe
    hatiputera baru je tulis kisah NBI SKMM: Daftar rebat RM200My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun