Cik Alexa Gadis Comel

Makin hari semakin comel tapi bukan aku. Takkanlah aku pula yang makin hari semakin comel. Semakin kacak tu ada la. Aku ni lelaki, mana boleh main comel-comel macam ni, tak sesuai.

Auw tak kuasa!

Cik Alexa jalan berlenggang,
Berbaju kebaya panas terik;
Setiap hari nombor kurang,
Makin lama semakin cantik.

Ini cerita panas Cik Alexa Comel, makin hari semakin comel yang menjadi rebutan korang. Malam ini nampaknya nombor pada alexa rank blog ini sudah semakin kurang. Jadi kiranya aku sudah mencapai sasaran untuk Cik Alexa Comel di Malaysia.

alexa rank terkiniKenapa Cik Alexa aku makin hari semakin comel?

Apa yang aku faham dan aku buat ialah dalam 1 hari blog mesti ada sekurang-kurangnya 1 entri. Tapi ada juga rakan blogger yang masih dapat kedudukan yang baik walau pun beberapa hari tidak menulis apa-apa. Blog seperti ini kita tak boleh nak ikut sangat. Blog mereka ada peminat setia dan disukai oleh enjin carian. Jadi pelawat dan pengunjung sentiasa ada.

Cik Alexa menjadi rebutan,
Gadis comel idaman jejaka;
Rajin dan usaha satu laluan,
Pastinya tiba rasa gembira.

Cadangan aku. Korang buatlah 1 entri untuk 2 hari. Selang sehari. Jadi dapatlah aku kekal dengan Cik Alexa Comel seperti sekarang. Korang tak dapat rampas kedudukan aku. :D

TehrDemikian kisah 'Cik Alexa Gadis Comel' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


36 Comments

  1. hafizmd says:

    tahniah cikgu…alexa comel, cikgu hensem!
    mmg ngamlah :)
    hafizmd baru je tulis kisah Oh! Laksa Penang Style dan Teh Ais Kak PahMy Profile

    1. TehR says:

      antara entri yang paling cepat dapat aku siapkan

  2. akubiomed says:

    Tanniah bro sudah masuk top 500 Malaysia Alexa ranking. :-)

    1. TehR says:

      lama dulu pernah masuk sekali
      tapi dia keluar balik
      hehe

      harap kali ni dapat kekal lama

  3. Cik Siti says:

    tahniah dapat rangking 493…. semoga ianya semakin comel…. mungkin bawah 100…. insyaallah….
    Cik Siti baru je tulis kisah Cendol daratMy Profile

    1. TehR says:

      bawah 100?
      jangan harap la nak dapat macam tu
      huhu

      1. Cik Siti says:

        boleh En Tehr…. Yakin boleh!!
        Cik Siti baru je tulis kisah Annual dinner TMpoint KepongMy Profile

        1. suri says:

          kita mesti boleh cik siti
          suri baru je tulis kisah 06:05:07 PM Siapa Nak Bagi !My Profile

  4. zool says:

    terbaeklah alexa..
    den bila ntah nak dapat bawah 100K ni
    zool baru je tulis kisah Kesilapan dilakukan ketika bercuti hujung mingguMy Profile

    1. TehR says:

      boleh je, bro
      walau pun ambil masa dan tenaga

  5. seminggu satu entri pun saya dah rasa lemah loglai bro. heee..
    tapi mmg bagus nasihat bro tu tuk dptkan ranking alexa yg comel loteee… semoga terus cemerlang bro..
    Hairul Hissam baru je tulis kisah Resepi & Resipi Putu Piring, Putu Bambu, Putu Cup Cake, Putu Coklat Dan Banyak lagi.My Profile

    1. TehR says:

      aku ni cara belasah je tulis suka hati
      tapi ada ketika tak dapat juga nak siapkan untuk 1 entri sehari

  6. Padin says:

    wah memang comel bawah 500 tu ekekee

  7. dja@sishaza says:

    Wah3x suke laa tu…huhu tp mmg comel pun cikgu. Tahniah ye
    P/s: jauh sgt beza, tak terkejor ambe
    dja@sishaza baru je tulis kisah TEMPAHAN JAHIT BAJU RAYAMy Profile

  8. hebat2
    the malay male baru je tulis kisah easy like sunday morning :-) My Profile

  9. zik says:

    comel dan molek… cik mek molek..hehe.. aku dah berapa juta ..hehe
    zik baru je tulis kisah Kena beli kasut dan stokin baru bro!My Profile

  10. Sop says:

    tahniah
    mmg cukup comel angka tu :)
    Sop baru je tulis kisah Berus gigi yang betul untuk penjagaan gigi sempurnaMy Profile

  11. titan says:

    gua masih banyak kena belajar nih..
    titan baru je tulis kisah Hanya undi jika rasa aku layak untuk menang.My Profile

  12. sensasi2020 says:

    Comel sungguh si alexa kita,
    Semakin hari semakin cantik,
    Tehramuan telah berjaya juga,
    Mengecilkan saiz badan PR adik.
    sensasi2020 baru je tulis kisah Assign Jobs Memberi Bonus $2 Secara PercumaMy Profile

  13. nazray says:

    saya harap masa tidak mencemburui saya. :|
    nazray baru je tulis kisah Khabar angin tentang iOS 7.My Profile

  14. fyna says:

    waaaaa.. tahnia tehr. nice nombor tue. hebat. kekalkan dan semoga nombor tersebut akan menjadi kecil lagi ^_^
    fyna baru je tulis kisah Cute Baby Strap Sandals Untuk Si Comel AndaMy Profile

  15. suri says:

    alexa saya dah gemuk 710 hua….
    suri baru je tulis kisah Kita Akan Lebih Bersopan Santu Apabila..My Profile

  16. Hafizul says:

    Tahniah bro..makin melekat sayang alexa pada blog ni..hehe..nanti i kejar baru you tahu..auwwww…hahaha
    Hafizul baru je tulis kisah Yeah… I Spend Too Much Time For This ArticleMy Profile

  17. hafiz says:

    terbaiklah bro alexanya…tahniah
    hafiz baru je tulis kisah Buat duit kocek dengan AssignjobsMy Profile

  18. onlajer says:

    swemangkin slim dan bergetah lah bro hehe
    onlajer baru je tulis kisah Window 7 Tak TerkalahMy Profile

  19. papa mifz says:

    tak terkejar den dengan Alexa cikgu , ranking Alexa den makin drop ado lah…huhu
    papa mifz baru je tulis kisah Dulu Pembantu Jualan , Kini JururawatMy Profile

  20. kakiblog says:

    tahniah bro..no alexa semakin comel…semoga terus comel
    kakiblog baru je tulis kisah 10 Pengomen Tegar Minggu Ke -3My Profile

  21. auc says:

    nak jg blog ni penanda aras utk ku kejar heheheheh…
    tunggu…
    auc baru je tulis kisah Berus Gigi Lebih Kotor dari Tandas?My Profile

  22. semakin hari semakin cantik..kena ikut jejak ni..hehe..
    blackrosehunter baru je tulis kisah Petua Hilangkan BatukMy Profile

  23. Joe says:

    Memang comel la Alexa nie… Haha
    Joe baru je tulis kisah 6 Website Micro Job Popular 2013My Profile

  24. Kulanzsalleh says:

    Bawah 100 ribu tu bro memang terbaiklah..
    semakin banyak peningkatan
    Kulanzsalleh baru je tulis kisah Meneroka Keindahan Alam di Air Terjun KiwuwulanutMy Profile

  25. Ismail N says:

    Wah, makin berseri Cik Alexa dia ya. Tahniah. Semoga makin meningkat dan menjadi blogger yg berjaya. well done bro.
    Ismail N baru je tulis kisah New Man Utd Jersey: Manchester United Unveiled The Home Kit For Season 2013-14My Profile

  26. fiezaradzi says:

    seronoknya tgk rank blog ni, rank alexa sekali.. nak buat macam mana, kdg2 tu rasa malas nak update.. alexa pun naik.. haha
    fiezaradzi baru je tulis kisah Laksa PenangMy Profile

  27. de engineur says:

    Memang kacaklah blog cikgu ni. Semakin hari semakin naik rankingnya. Akan dijadikan teladan
    de engineur baru je tulis kisah Loans for home Solar PV systemsMy Profile

  28. Lynn says:

    Tahniah.
    Lynn baru je tulis kisah Aku yang rinduMy Profile

  29. Rina says:

    Alexanya benar2 comel, moga2 kedepannya makin si cantik alexa makin langsing dan sexy…
    Rina baru je tulis kisah How To Create CSS Social Media Button With Tooltip and Hover EffectMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun