Blog Dan Blogger Terpilih | Ogos 2011

Apa khabar semua. Biskut raya ada lagi? :D Cuti raya dan cuti Hari Kebangsaan yang baru lalu menyebabkan ramai rakan blogger juga bercuti update blog. Mr Tehr juga sama cuti berblog, entri Wordless Wednesday semalam adalah post scheduled, gambar lama yang ada dalam simpanan HDD sahaja.

Sepanjang Ogos 2011, 10 rakan blogger yang paling banyak meninggalkan komen ialah bEe, dulu lain sekarang lainmazamus, cik sitiakubiomedpadinzulkboazli.afzainizam dan ghost writer. Seperti bulan-bulan lepas, 5 avatar mereka akan menghiasi sidebar tehramuan.com untuk sepanjang September ini.

top pengomen diletak avatar
ada yang kekal ada bertukar
banner cik siti letak di sidebar
kerana memberi trafik terbesar

tanpa pembaca apalah berita
tanpa pengomen apalah cerita
tanpa pengunjung siapalah kita
hanya blogger part time sahaja

Terima kasih kepada semua rakan blogger yang sentiasa berkunjung, memberi semangat dan meninggalkan komen serta silent reader yang banyak memberi trafik kepada blog ini.

blog dan blogger terbaik ogos

Mr Tehr juga sangat berterima kasih kepada sekalian pencari maklumat [entah apa maklumat yang ada] yang sampai ke tehramuan.com ini. Sepanjang Ogos 2011 blog ini menerima 79.77% trafik dari enjin carian utama Google serta enjin carian alternatif lain seperti Yahoo, Bing, AOL, ASK dan lain-lain. Terima kasih semua dan Selamat Hari Raya.

TehrDemikian kisah 'Blog Dan Blogger Terpilih | Ogos 2011' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


14 Comments

  1. zulkbo says:

    SALAM..
    Dekat 80% carian enjin
    organic trafik, memang
    terbaik..tahniah bro..
    zulkbo baru je tulis kisah Malaysia Di Label Negara Perantara Penyeludupan Hidupan LiarMy Profile

    1. tehr says:

      salam kembali
      bulan lepas tu ada beberapa keywords yang mengena terutamanya mengenai bonus
      tapi trafik sebenarnya tak la banyak sangat

      1. surihatiku says:

        banyak pas kena buat teh byk2 kmi nak tumpang 2 tpk kaki gak heee
        surihatiku baru je tulis kisah Pinjam Bahu Sekejap..My Profile

  2. Cik Siti says:

    terima kasih kerana sudi tempekkan banner tu… memang suka bertandang di sini sambil berpantun sambil minum teh….
    Cik Siti baru je tulis kisah Aduh! Bloglist hilangMy Profile

    1. tehr says:

      terima kasih juga kerana cik siti banyak hantar trafik ke sini :)

  3. akakcomey says:

    tahniah yang terpilih
    akakcomey baru je tulis kisah Teman ride ke SarolangonMy Profile

  4. akakcomey says:

    salam lebaran
    akakcomey baru je tulis kisah Teman ride ke SarolangonMy Profile

  5. dnoBiz says:

    Trafik Organik memang mengancam tu Tehr…
    Skil BW aku dah berkarat la sekarang ni… nak kena brainwash balik ni heheh
    Ps : Tahniah kepada mereka yang terbaik
    dnoBiz baru je tulis kisah Puasa Enam – Bonus Tambahan selepas RamadanMy Profile

  6. padin says:

    hehe tu tandanya penggemar teh semakin ramai
    dan sentiasa ada untuk blog ni :D
    padin baru je tulis kisah Balik KampungMy Profile

    1. surihatiku says:

      permintaan teh mmg sedap seseki teh d tambah lemon best gak
      surihatiku baru je tulis kisah Pinjam Bahu Sekejap..My Profile

  7. akubiomed says:

    Wah petanda baik kerana trafik disumbangkan dari enjin carian maknanya banyak keyword mengena :-)
    akubiomed baru je tulis kisah Kemeriahan dirasai pada Hari RayaMy Profile

    1. suri says:

      ibarat terkena main tikam2 msa sek dulu2 heee
      suri baru je tulis kisah 1 Bulan 2 Peristiwa Yang Penuh BermaknaMy Profile

  8. ohcikgu says:

    wahh..rajinnya mengomennnn. :)
    ohcikgu baru je tulis kisah Selamat Hari Raya kepada semua pembaca blog Ohcikgu.comMy Profile

  9. surihatiku says:

    kenapa BEE punya nama tak der hight light kala blue huuu…
    surihatiku baru je tulis kisah Seputih Pasir Menghempas PantaiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun