Bandar Baru Tumpat

bandar bru tumpat

TehrDemikian kisah 'Bandar Baru Tumpat' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


14 Comments

  1. Cik Siti says:

    En Tehr nak beli rumah ye….. bagus buat aset tu
    Cik Siti baru je tulis kisah mee hoon goreng sicilikMy Profile

  2. masih mampu milik eh di sane?
    Rapunzeel Cikilolo baru je tulis kisah alat solek : jenis mineralMy Profile

  3. Norizwan says:

    128k murah tu…huhu kalo kat K.L….hmmm
    Norizwan baru je tulis kisah 3 blog pilihan terbaikMy Profile

    1. hafizmd says:

      kalaulah….

      mmg mimpi siang malamlah utk ada harga camni…huhu
      hafizmd baru je tulis kisah Wordless Wednesday #25 Wajah Sebenar Harimau Malaya!My Profile

    2. dari 128k..mksdnya pling minima kot..
      Jebeng Otai™ baru je tulis kisah Wordless Wednesday : SymaMy Profile

  4. onlajer says:

    alangkah bagusnya kalau bandar baru uda yang berharga macam itu
    onlajer baru je tulis kisah GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry KegemaranMy Profile

  5. Julia says:

    Bagusnya kalau harga rumah rumah diseluruh Malaysia macam tu
    Julia baru je tulis kisah CAMERA BATTLE! iPhone 5 vs Nokia Lumia 920 – Soldier’s Tech BattlefieldMy Profile

  6. papa mifz says:

    kat Lembah Klang tak dapek dah harga macam tuh…huhu
    papa mifz baru je tulis kisah Wordless Wednesday – Garlic Bread Yang PanjangMy Profile

  7. Razlan says:

    Murah lagi dari kat penang ne.
    Razlan baru je tulis kisah Contoh Resume Pegawai Farmasi Gred U41My Profile

  8. titan says:

    wahh..sudah ada bandar baru tumpat rupanya..
    titan baru je tulis kisah Nombor 5 pun ok jugak kan?My Profile

  9. hafizmd says:

    Murah yg amat! Cepat2! Siapa cepat dia dapat
    hafizmd baru je tulis kisah iPhone 5 Gadget ImpianMy Profile

  10. akubiomed says:

    Bro Tehr sudah berkira-kira hendak beli rumah ker?
    akubiomed baru je tulis kisah Wordless Wednesday – # pandangan kosongMy Profile

  11. Cikgu Hairul says:

    jangan lepaskan peluang. tinggal 1420 unit jer. kalau geng-geng blogger semua beli kat situ, boleh la namakan taman sri blogger.
    Cikgu Hairul baru je tulis kisah Isi Perut Di Padang Kota LamaMy Profile

  12. azura says:

    kat klang ada bandar baru klang
    azura baru je tulis kisah Andai Kiamat 2012My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun