Apa Cerita

apaceritaKalau mahu tahu apa cerita yang sebenarnya, korang mesti cepat-cepat terjah blog Kongsi Macam2 Cerita yang sememangnya ada bermacam-macam cerita ini. Blog cikgu juga ni.

Bukan Versi Mengumpat
Sekadar Blogging Kongsi Macam2 Cerita Kehidupan

Sejujurnya aku dah tak ingat, antara aku dan Cikgu Dja@sishaza, siapa yang terlebih dulu jenguk blog siapa. :D Yang aku ingat pasti ialah beliau sentiasa ada tinggalkan komen pada hampir setiap entri yang aku tulis. Terima kasih, cikgu.

Membuat blog menulis entri,
Berkongsi cerita sama sendiri;
Pendapatan online mahu dicari,
Sambil seronok menghibur hati.

Dua tiga kucing berlari,
Mana sama kucing perkasa;
Tak ada komen blog sunyi,
Tak ada trafik apa gunanya.

Apacerita juga antara blog yang paling banyak menghantar trafik ke blog Tehramuan ini sepanjang tahun 2013. Berada di kedudukan ketiga dalam senarai 10 Blog Terbaik Sepanjang 2013 selepas UmmiKami dan Hafizmd.

Rasa-rasa aku la, Cikgu Dja@sishaza ni seorang peminat kucing macam aku juga ni. Banyak entri beliau dengan kisah dan panduan memelihara kucing.

TehrDemikian kisah 'Apa Cerita' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


16 Comments

  1. hafizmd says:

    Sis haza nyata peramah orgnye…

    Jom terjah blog mereka yg beraura positif…
    hafizmd baru je tulis kisah Live Streaming Malaysia vs Kanada Separuh Akhir Cabaran Juara-Juara 1My Profile

  2. dja@sishaza says:

    Terkejut ambe… :-D he he he. Terima kasih cikgu atas sokongan. ApaCerita masih terlalu banyak kelemahan dan kekurangannya. Mohon tunjuk ajar dan teguran dari semua..
    dja@sishaza baru je tulis kisah BAGAIMANA FORMULA DIET ATKINS DAPAT MEMBANTU MENANGANI MASALAH KEGEMUKAN MELAMPAU ?My Profile

  3. dja@sishaza says:

    Betul tekaan cikgu tu..saya memang suka kucing, tapi sehari dua ni angin pula satu badan pasai sana-sini depa dok sembur tanda sampai bumbung kereta pun jadi mangsanya. Al-maklum kucing betina banyak kat rumah ni haa
    dja@sishaza baru je tulis kisah BAGAIMANA FORMULA DIET ATKINS DAPAT MEMBANTU MENANGANI MASALAH KEGEMUKAN MELAMPAU ?My Profile

  4. AUC says:

    kena terjah semua tu ni..
    AUC baru je tulis kisah Panduan Menghadapi Peperiksaan Akauntan Gred W41My Profile

  5. Cik Siti says:

    Mereka ni memang peminat tegar En Tehr.
    Cik Siti baru je tulis kisah Lirik lagu Rindu MerinduMy Profile

    1. suri says:

      blognya best pantun pun menarik. tapi asal thr sejak dua menjak kurang rancak berblogging ?
      suri baru je tulis kisah Selamat Hari Pekerja 1 Mei 2014 Segalanya Mungkin Boleh Berlaku aHA…My Profile

  6. amirulfaiz says:

    Okay, nak gi melawat laman apacerita. :D
    amirulfaiz baru je tulis kisah Penyertaan pertama dalam 2014My Profile

  7. suri says:

    cerita untuk hujung minggu buat roti jala dan masak lauk kari ayem melaka heee…
    suri baru je tulis kisah Kasut Jururawat Cahayacinta.comMy Profile

  8. akubiomed says:

    Untuk ada follower tegar. :-)
    akubiomed baru je tulis kisah Masjid terapung Masjid Selat MelakaMy Profile

  9. zik says:

    baru nak terjah.. tahun lepas banyak menyepi diri… tahun nih bulan nih pun baru nak hidup semula… yeahhh
    zik baru je tulis kisah Keputusan dan kedudukan terkini bpl/epl 3 dan 4 mei 2014My Profile

  10. onlajer says:

    tahun ini macam agak sibuk, banyak berharap dari google sahaja huhuhu
    onlajer baru je tulis kisah Memburu Hasil Tender KerajaanMy Profile

  11. dah lama rasanya tak berblog ni..bersawang dah blog ..tak tau perkembangan
    syaifuddin alias baru je tulis kisah Isteri Sihir Suami, Suami Balas Dendam Sihir IsteriMy Profile

  12. Ismail N says:

    Dua tiga kucing berlari,
    Mana sama si kucing tuan;
    Dua tiga blog boleh dicari,
    Mana nak sama blog teh ramuan

    Welcome back bro. Rindu kat blog ni… :D
    Ismail N baru je tulis kisah SANDAKAN, The Nature City of Malaysia: Land of Diversity and Conservation Part IIIMy Profile

  13. Hafizul says:

    Ohhh dah lama tak jenguk blog apa cerita tu…
    Hafizul baru je tulis kisah Wordless Wednesday #88 – Statistik Pondok KecilMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun