Aksi Budak Sekolah

aksi budak sekolah

TehrDemikian kisah 'Aksi Budak Sekolah' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


29 Comments

  1. seronok tengok diaorang..
    hanafi abdullah baru je tulis kisah Terjah blog anak ulu cheka(auc)My Profile

  2. mie says:

    budak sekolah beraksi…
    siap ada tengkolok lagi…
    ehehhehe
    mie baru je tulis kisah Five Stones Hostel Pilihan Ramai Di SingaporeMy Profile

  3. Mak lagenda says:

    Amboiiiiiiiiiiiii..seronoknya meleka buat apa tu?? Sampai terlangkup terbaring pun ada tuh
    Mak lagenda baru je tulis kisah KREATIVITI DAN IMAGINASI SI MEISYAMy Profile

  4. hairulafiz says:

    pertandingan melukis ke ni…
    hairulafiz baru je tulis kisah Wordless Wednesday #13 : Makanan SihatMy Profile

  5. pipoq says:

    murid : “cikgu, nak duduk macam mana?”
    cikgu : “duduk je bersila”

    lima minit kemudian ….

    murid : “cikgu, susah la duduk macam ni”
    cikgu : “okay, duduk je gaya bebas. nak meniarap ke, baring ke, ikut keselesaan masing-masing la”
    murid : “YEAHHHH !!”
    pipoq baru je tulis kisah Jawi PurbaMy Profile

  6. PRU says:

    ingat 18+ entri.. haha okie.png

  7. onlajer says:

    pertandingan melukis ke apa cikgu
    onlajer baru je tulis kisah Bicara Kenderaan BaruMy Profile

  8. papa mifz says:

    pelbagai aksi dorang pamerkan yer…hehe
    papa mifz baru je tulis kisah Wordless Wednesday – Makan Kek Sambil Berbaju TidurMy Profile

  9. Dja@SisHaza says:

    “….cikgu, mcm ni boleh ? ”
    “…. burung ni warna apa cikgu ? ”
    ” siapa tak siap tak boleh balik …!”

    he he ” ayat2 cinta ” dunia cikgu
    Dja@SisHaza baru je tulis kisah MURID TAHUN1 DIGONCANG GURU BAHASA INGGERIS ?My Profile

  10. Nakusan Bali says:

    lucunya lihat aksi anak-anak yang lagi belajar..:D
    Nakusan Bali baru je tulis kisah Jalan Tol Tanjung Benoa BaliMy Profile

  11. Hamdan says:

    Aktiviti gaya bebas ni… :)

  12. akubiomed says:

    Aktiviti apa yang murid-murid sedang lakukan?
    akubiomed baru je tulis kisah Wordless Wednesday – Bedak ularMy Profile

    1. hafizmd says:

      lukis dan kaler agaknye…
      hafizmd baru je tulis kisah Surat Untuk Adik:Cerita 17,520 JamMy Profile

  13. Bro Zulkbo says:

    salam..
    ha ha..tunggang langgang
    semuanya ye..biasa dah
    budak, janji selesa :)
    Bro Zulkbo baru je tulis kisah Bekas Abu Rokok 1 Malaysia : Wordless WednesdayMy Profile

  14. titan says:

    perhimpunan kuning 1.0 ni..

  15. UmmiKami says:

    Cikgu..saya nak mak boleh…hehe
    UmmiKami baru je tulis kisah Pantun Bimbang..My Profile

  16. yas says:

    Ada pertandingan melukis ke bro??ralik je tue…hehehe
    yas baru je tulis kisah Wordless Wednesday – Makan Burger KingMy Profile

  17. hafizmd says:

    Semua hanyt dlm imaginasi masing2…

    Lama dah tgk suasana camni…
    hafizmd baru je tulis kisah Surat Untuk Adik:Cerita 17,520 JamMy Profile

  18. kakyon says:

    aksi bebas bebudak kan..ikut selesa dia aje..:)
    kakyon baru je tulis kisah sagon kelapaMy Profile

  19. de engineur says:

    Nampak gaya mcm pertandingan melukis dan mewarna. Seronok tengok budak2 ni ada aktiviti
    de engineur baru je tulis kisah Micro-hydro to benefit Kg Tiku folks in PenampangMy Profile

  20. saya suka lihat semangat mereka :)
    Rapunzeel Cikilolo baru je tulis kisah petang di KlebangMy Profile

  21. azura says:

    aksi budak sekolah berbaju kuning nampaknya

  22. effort lab says:

    tajuk permainan seo ni hehe
    effort lab baru je tulis kisah Kerusi Bakar [6 gambar]My Profile

  23. Joe says:

    Kelihatan para pelajar sedang bekerja dalam kumpulan menyiapkan tugasan yang diberi.
    Joe baru je tulis kisah Buat Duit Online Dengan Amazon AssociatesMy Profile

  24. fiezaradzi says:

    macam2 aksi ada ni.. kuning plak semua tu..
    fiezaradzi baru je tulis kisah Kenapa Nak Pergi #SBB2013?My Profile

  25. Cik Siti says:

    mesti riuh dengan gelagat mereka ni
    Cik Siti baru je tulis kisah Fenomena SimsimiMy Profile

  26. segalabenda says:

    memang semuanya duk asyik..buat macam melukis je gayanya
    segalabenda baru je tulis kisah Bersiar di Simpang Mengayau bersama keluarga dan D7000My Profile

  27. nampak gaya macam tengah melukis je dorang ni.
    kerja sendiri baru je tulis kisah Alasan gagal berniaga?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun