Air Brush

air brush

TehrDemikian kisah 'Air Brush' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


22 Comments

  1. Cik Siti says:

    entri tanpa kata-kata… En Tehr punya ke ni???
    Cik Siti baru je tulis kisah Berbanggalah dengan diri sendiriMy Profile

    1. suri says:

      kelihatannta nmpk ganas hiii..

      i like

  2. ghost writer says:

    Orange County Chooper paling best!
    ghost writer baru je tulis kisah perantara yang hilang misinyaMy Profile

  3. zulkbo says:

    salam…
    wahhh..dah ada motor
    besor nih..mantop
    :D
    zulkbo baru je tulis kisah Gambar Grafik Terbaru Amaran MerokokMy Profile

  4. maza says:

    nak tumpang.. hehehhee
    maza baru je tulis kisah GKKJ kena sepak dengan MALWAREMy Profile

    1. bEe says:

      Nak tumpang jugaksss… ;)

    2. Jom konvoi….
      Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah Wordless Wednesday – Lunch Time!My Profile

  5. hehe wordless wednesday la ni ye, motor bro ke?

  6. padin says:

    wah wordless wednesday gak..
    hmm bro punya motor ke tu, jaga2 nanti aku nak rembat wakakaa

    1. Tapi rupa mcm motor kawe jer tu… Hmmm…
      Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah Wordless Wednesday – Lunch Time!My Profile

      1. suri says:

        sy tak der moto…nak tumpang blh haaa,,heeee…

  7. adah says:

    mahu rembat jugak!!! haha
    adah baru je tulis kisah Wordless Wednesday- 1My Profile

  8. akubiomed says:

    Wah boleh bro Tehr boleh konvoi dengan bro Aniff (blog Dulu Analog sekarang Digital)
    akubiomed baru je tulis kisah Wordless Wednesday – KL GangsterMy Profile

  9. Nik Thoha says:

    Wah cantik sekali motornya..

  10. puteri says:

    puteri teringin nak naik Air Bus
    :)

  11. Chipcoklat says:

    Fuh!..memang smart la motor ni… agak2 bape hinggit la ni agaknya..

  12. bEe says:

    Wah, cikgu teh ada moto besaq yerr…

    Teringat pd motor father in law……… tp dah terperosok dendiam sbb anak2 nyer takde yg ada lesen moto besaq. hehehe

  13. motor tehr ke ni? Nanti saya jumpa, saya angkut bawak balik…. :D
    Sabahan Bloggers Club baru je tulis kisah Increase your blogging motivationMy Profile

  14. wadud says:

    pergh bro…
    besau moto??
    wadud baru je tulis kisah Computer Tutorial Cara Setting Lan Untuk GamesMy Profile

    1. suri says:

      tahun akan dtg lagi besau punya…cayaah ckp den…

  15. Buat sendiri ke bro Air Brush tu… berseni colournya… he he.. Kalau kawe yg spray – kuar warna kuning jer :D
    Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah Wordless Wednesday – Lunch Time!My Profile

  16. zik says:

    pergghh…nak pakai jugak…one day…hehe
    zik baru je tulis kisah Imam muda 2 2011- minggu ke 8- pengurusan jenazahMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun