AFC U-22 | Malaysia vs China Taipei

afc u22Malaysia [4] vs [2] China Taipei

Aku memang tak tengok perlawanan ketiga kelayakan AFC U-22 antara pasukan Harimau Muda Malaysia vs China Taipei ni. Tahniah kepada harimau Muda kerana berjaya menang dan berterusan mendapat tiga mata yang berharga.

PASUKAN P M S K J B  +/- MT
KOREA SELATAN 3 2 1 0 11 3 8 7
MYANMAR 3 2 1 0 8 2 6 7
MALAYSIA 3 2 0 1 13 5 8 6
CHINA TAIPEI 3 1 0 2 5 13 -8 3
VIETNAM 3 1 0 2 11 5 6 3
FILIPINA 3 0 0 3 1 21 -20 0

Jadual Perlawanan Kelayakan AFC U-22

Bila keputusan Korea Selatan vs Myanmar seri 0-0 aku dah mula rasa susah hati. Kita kalah kepada Korea sedangkan Myanmar pula seri. Aku dah kata dulu, Myanmar adalah saingan kita untuk layak. Silap percaturan pada perlawanan terakhir Kumpulan G Malaysia vs Myanmar nanti, kita akan putih mata lagi. Seperti skuad senior, seperti skuad hoki dan seperti badminton…

Kalau kali ini juga kita hanya selangkah sahaja tewas dalam saingan, aku tak tahu nak kata apa-apa lagi…

TehrDemikian kisah 'AFC U-22 | Malaysia vs China Taipei' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


9 Comments

  1. rahman says:

    lanyak ajer myanmar tu.. mesti boleh punya
    rahman baru je tulis kisah Spain lawan Italy perlawanan akhir Euro 2012My Profile

    1. tehramuan says:

      harap2nya macam tu la nanti, bro

  2. akubiomed says:

    Tanniah kepada skuad Harimau Muda berjaya membenam Taiwan.
    akubiomed baru je tulis kisah Mr Bean sudah buka di Malaysia yang pertamaMy Profile

    1. tehramuan says:

      setakat ni mereka masih menepati ramalan

  3. titan says:

    yap, dengan myanmar. tak boleh seri atau kalah. mesti menang.
    titan baru je tulis kisah Taktik kotor nak menang Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

    1. tehramuan says:

      aku agak risau dengan myanmar ni
      nampak macam kuat juga tu

  4. cik tom says:

    err… seri 0-0 pun boleh ek..br tau..huk3
    cik tom baru je tulis kisah Kenapa Join Contest Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

    1. tehramuan says:

      kita tak boleh seri dengan myanmar, ciktom
      apa cara pun mesti menang

  5. makan bubur berulam lada
    cari lauk dari haiwan
    Tanniah skuad Harimau Muda
    berjaya pula membenam Taiwan.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    diy pemasangan lampu daylight
    .
    azli.afzainizam baru je tulis kisah Diy Pemasangan Lampu LED DayLight KeretaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun