10 Blogger Terbaik Sepanjang 2013

Dengan menggunakan Top Commentators Widget aku dapat senarai 10 Blogger Terbaik Sepanjang 2013. Ya. 10 rakan blogger paling mesra. Rakan blogger terbaik yang paling banyak meninggalkan komen di blog ini sepanjang tahun lepas.

Buai tinggi-tinggi,
Sampai cucur atap;
Cabaran tahun ini,
Semangat mesti kuat.

10 Blogger Terbaik Sepanjang 2013.

  1. cahayacinta suri (1011)
  2. UmmiKami UmmiKami (473)
  3. Hafizmd hafizmd (384)
  4. Hafizul Hafizul (256)
  5. titan titan (255)
  6. akubiomed akubiomed (225)
  7. dja@sishaza dja@sishaza (211)
  8. papa mifz papa mifz (185)
  9. Hafiz hafiz (171)
  10. de engineur de engineur (138)

Terima kasih tak terhingga dari aku dan blog tehramuan ini. Komen-komen yang diterima memang memberi semangat untuk aku terus menulis di blog ini.

Paling seronok bila ia memberi idea untuk aku buat entri baru. :D

Terima kasih bunga keladi kepada 10 Blogger Terbaik Sepanjang 2013. Juga kepada rakan blogger lain yang tidak disenaraikan. Korang memang terbaik.

TehrDemikian kisah '10 Blogger Terbaik Sepanjang 2013' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


26 Comments

  1. papa mifz says:

    wah den tersenarai pada kedudukan ke-8 la , not bad…hehe
    papa mifz baru je tulis kisah Makan Malam di Selly Seafood Kuala IbaiMy Profile

  2. maza says:

    wah… buat kali seterusnya dan sebagaimana dijangkakan . . .. maza tidak tersenarai.. ahaks..

    komen dalam hati boleh dikira juga ke cikgu?

    hehehe
    maza baru je tulis kisah Dayana Mengharimaukan DiriMy Profile

  3. kakyon says:

    tahniah pada yang berjaya..
    akk ni dah macam chipsmore..huh
    kakyon baru je tulis kisah selamat datang tahun 2014My Profile

  4. Bahrain says:

    Tahniah kepada pengomen tegar 2013.
    Bahrain baru je tulis kisah Fikirkanlah Demi Masa Akan DatangMy Profile

  5. wah saya tak tersenarai.huhuhu.. Tahniah kpd rakan2 blogger yg tersenarai. Belum terlewat rasanya utk saya ucapkan selamat tahun baru 2014 buat Tehr dan rakan2 blogger
    shameel iskandar baru je tulis kisah MAKNA TERSIRAT DI SEBALIK PAKAIAN ORANG MELAYU.My Profile

  6. jeremysmart says:

    Waha… mudah”an tahun 2014 ni, bisa masuk 10 besar blogger terbaik juga… hihihi :D
    jeremysmart baru je tulis kisah Food to Gain WeightMy Profile

  7. akubiomed says:

    Terima kasih bro. :-)
    akubiomed baru je tulis kisah Pembukaan sekolah dan sambutan tahun baru 2014My Profile

  8. Mohd Shubhi says:

    Suri paling atas tu memang terbaik lah!!! purata dia komen kat blog ini adalah sebanyak 2.8 komen satu hari!!! wow! hebat
    Mohd Shubhi baru je tulis kisah Panduan buat azam tahun baru 2014My Profile

  9. Aniq Bukhary says:

    tahniah buat 10 blog terbaik tu.. Selalu jg singgah blog2 dorang.. :)
    Aniq Bukhary baru je tulis kisah Alhamdulillah! Blog peribadi telah mencecah angka setengah jutaMy Profile

  10. dja@sishaza says:

    Terima kasih cikgu atas penghargaan ni. Moga blog cikgu yang memang lain dari yang lain ni akan terus maju
    dja@sishaza baru je tulis kisah RIADAH CUTI SEKOLAH CARA ORANG KAMPUNGMy Profile

  11. Hafizul says:

    Emm ada pengahargaan juga sepanjang tahun yer..hehe..terima kasih bro..
    Hafizul baru je tulis kisah Luahan Hati Seorang AyahMy Profile

    1. suri says:

      terima kasih lagi sekali kalau boleh tahun ni nak sempitkan diri sini lagi lalalala…
      suri baru je tulis kisah Toturial Manik bulat Untuk Bunga TanganMy Profile

  12. suri says:

    macam mana rupa bunga keladi?
    suri baru je tulis kisah Kembali Ke Sekolah 2014My Profile

  13. suri says:

    nak minta bro admin tehr buat entri tentang bunga keladi nghee..
    suri baru je tulis kisah Selamat Tahun Baru 2014My Profile

  14. kakiblog says:

    tahniah kepada mereka yang tersenarai

  15. de engineur says:

    Aikk, masuk top-10 juga rupanya saya. Tak sangka betul.

    Terima kasih & selamat tahun baru, lembaran baru, murid baru, cikgu Teh.
    de engineur baru je tulis kisah Sustainable Supertree Grove at Gardens by the BayMy Profile

  16. Ismail N says:

    Rajin wehh semua tu. Sudi-sudikan ke blog kawe lak ..he he ..
    Ismail N baru je tulis kisah Geniee Inc Alternatif Terbaik Google AdSenseMy Profile

  17. UmmiKami says:

    Terimakasih Cikgu Teh Ramuan,
    Pantun Cikgu jadi panduan….

    Terimakasih Cikgu Teh Ramuan,
    Kerana Cikgu beri laluan….

    Terimakasih Cikgu Teh Ramuan,
    Kerana Cikgu sudi jadi kawan… :)
    UmmiKami baru je tulis kisah Pantun Kembar Dua Enam Kerat Hari Jumaat….My Profile

  18. zik says:

    tersingkir jauh dah nih..hehe…
    zik baru je tulis kisah Apabila nenas dipanggil dalam pelbagai bahasa,My Profile

  19. Tahniah buat semua pengomen yang berjaya merangkul Top 10 :)

    Insyaallah saya nak cuba jadi untuk merampas takhta untuk tahun 2014 :)
    Firdaus Azizi baru je tulis kisah Positifkan Diri Untuk Menghadapi Kenaikan Harga Barang?My Profile

  20. Rina says:

    10 blog diatas bisa jadi inspirasi kita2, mereka amat rajin bertamu ke blog lain.
    Di tahun ini, semoga Admin dan Tehramuan.com blog selalu sukses :)
    Rina baru je tulis kisah How To Create An Analog Clock With jQuery And CSS3My Profile

  21. Tahniah kepada mereka semua. Bukan main rajin lagi datang komen ye.
    Hazmin Hamudin baru je tulis kisah Whey Protein Dan Muscle Mania ClubMy Profile

  22. suri says:

    harap blog ini akan terus sukses lagi..moga untuh dengan pantun santai dan berunsur nasihat.
    suri baru je tulis kisah Kenyit Mata Panduan Memberikan Anak Makan UbatMy Profile

  23. titan says:

    fuhh..memang terbaiklah diorang tu semua..
    titan baru je tulis kisah Satu dah tumbang. Tinggal lagi sembilan.My Profile

  24. onlajer® says:

    pergh memang terbaik lah mereka ini, takut gua tengok jumlah komen dia orang nih
    onlajer® baru je tulis kisah Nasi Lemak Telur RM2 Pun Boleh Pakai OdysseyMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun