10 Blog Terbaik Sepanjang 2013

Dengan menggunakan Google Analytics, kita boleh dapatkan senarai 10 Blog Terbaik Sepanjang 2013. Ya. Selain dari enjin carian, blog sahabat juga menjadi punca trafik blog. Begitu juga kepada blog ini.

Sepanjang tahun lepas, tehramuan.com mendapat banyak trafik dari enjin carian juga dari blog terbaik sahabat.

Entri terima kasih ini tak sempat aku lepaskan pada awal bulan. Hari ini barulah berkesempatan. Boleh, kan? :D

Buai laju-laju,
Sampai pokok sena;
Cabaran tahun baru,
Mesti kuat kerja.

10 Blog Terbaik Sepanjang 2013.

  1. mamasentimental
  2. hafizmohd
  3. apacerita
  4. cahayacinta
  5. pondokkecil
  6. papamifz
  7. hairulafiz
  8. dululainsekaranglain
  9. akubiomed
  10. onlajer

Korang jangan terlepas berkunjung ke blog terbaik yang aku senaraikan kat atas tu. Blog mereka banyak menghantar trafik.

Terima kasih tak terhingga dari admin dan blog tehramuan ini kepada semua. Trafik yang diterima dari blog sahabat memang sangat bermakna. Sangat memberi semangat kepada admin untuk terus menulis pantun di blog ini.

Paling seronok bila trafik menjadi duit melalui Nuffnang. :D

Orang mengamuk kalah judi,
Habis dibakar hutan sebukit;
Lagilah seronok bila terjadi;
Trafik bertukar menjadi duit.

Sekali lagi terima kasih daun keladi daripada admin kepada 10 Blog Terbaik Sepanjang 2013. Kepada blog rakan blogger lain yang tak tersenarai juga. Korang memang blogger terbaik.

TehrDemikian kisah '10 Blog Terbaik Sepanjang 2013' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


19 Comments

  1. kakiblog says:

    ya..kebanyakkan admin blog tersebut memang aktif.
    kakiblog baru je tulis kisah Review Blog :Tutorial.world.eduMy Profile

  2. Bahrain says:

    ada juga yang belum jejak lagi ni.
    Bahrain baru je tulis kisah Filem Korea Paling Best 2013My Profile

  3. guliroket says:

    memang terbaik semua tu. hoho..
    guliroket baru je tulis kisah Kemenangan pertama Frenz United dalam FIC Cup 2014My Profile

  4. akubiomed says:

    Terima kasih tersenarai didalam senarai top 10. :-)
    akubiomed baru je tulis kisah Filem hantu Thailand paling seramMy Profile

  5. hafiz says:

    Terima kasih kerana menyenaraikan blog saya bro…
    hafiz baru je tulis kisah Perlawanan JDT vs Perak Liga Super 2014My Profile

  6. dja@sishaza says:

    Alhamdulillah & terima kasih… 9 yg lain tu diakui memang terbaik. Saya cuma tumpang tempias nye cikgu haha

  7. maza says:

    wah…. tahniah ler.. hehehe

    dalam kes maza pula, bukan sahaja trafik jatuh merundum, maza hendak ke hulu ke hilir melawat blog teman2 seblog juga sentiasa terkandas. kata orang tu, semakin banyak menyambut tahun baharu, semakin sengal pula jejari kelingking.. hehehehe

    psst: macam mana pendapatan pengiklanan di blog, sudah mampu dibuat deposit kereta BMW ke?

    heehehe
    maza baru je tulis kisah Cendol Durian Borhan, Kota TinggiMy Profile

  8. zool says:

    memang hebat2 blog terbaik tu
    zool baru je tulis kisah Keputusan perlawanan bolasepak Piala Sultan Ahmad Shah 2014My Profile

  9. ajumohit says:

    blog pertama tu belum pernah berkunjung lagi, ok boleh terjahlah lepas ni ;)
    ajumohit baru je tulis kisah Downy passion yang paling wangiMy Profile

  10. Cik Siti says:

    tahniah kepada semua… :)
    Cik Siti baru je tulis kisah Januari Penuh Dugaan… Tidur Di HospitalMy Profile

  11. suri says:

    alhamdulillah admin memag selalu selit pantun dalam nasihat tu ambe selalu ke sini
    suri baru je tulis kisah Doa Niat, Sebelum Dan Selepas Mengambil WudukMy Profile

  12. suri says:

    terima kasih atas penghargaan ini.ada juga selit celah celah blogger tu hee..
    suri baru je tulis kisah Buku Fizikal English Itu Mudah – Belajar Grammar English Dalam Bahasa MalaysiaMy Profile

  13. Hafizul says:

    tahniah buat semua yang tersenarai…hehe
    Hafizul baru je tulis kisah 4 Tips Bermanja Dengan SuamiMy Profile

  14. Zura Rahman says:

    Mmg kena terjah blog2 terbaik ni…
    Zura Rahman baru je tulis kisah Promosi Berapi BB Plus CollagenMy Profile

  15. tahniah kepada semua 10 blog terbaik ini all the best
    Khairul Zamri baru je tulis kisah Dr Inspirasi – Sumber Motivasi DiriMy Profile

  16. AUC says:

    memang terbaik semua tu..
    AUC baru je tulis kisah Format Soalan Peperiksaan Akauntan Gred W41My Profile

  17. hafizmd says:

    jalan2 cari semangat…hee

    assalamualaikum cikgu tehr
    hafizmd baru je tulis kisah Peperiksaan PTD M41. Lulus tapisan awal!My Profile

Leave a Reply to ajumohit Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun