ENTRI TERKINI

Pantun GST

Hari ini aku ada beberapa rangkap Pantun GST untuk tatapan pengunjung. Pantun 2 baris dan pantun 4 baris sempena 100 hari perlaksanaan sistem cukai baharu, Goods and Service Tax (GST) di negara kita. Burung helang nak sambar itik, GST datang harga barang naik. Lemak manis madah menteri, GST ni untuk […]

Lain-Lain Entri Terkini
gambar gambar gambar gambar gambar gambar gambar gambar harimau malaya
TWEETS
KOMEN
  • insan marhaen
    Pantun GST

    "sekarang ni dah sejuk isu gst dan harga minyak. in..."
  • aif gunawan
    Cermin Mata

    "tak kira cerita apa....puasing kepala barbie kaca..."
  • Syasya Harun
    Pantun GST

    "GST ohh GST....tak tahu nak kata apa......"
  • maza
    Cermin Mata

    "kihkihkih.... pada daaa......"
  • maza
    Pantun GST

    "Dari Karak, singgah Jerantut, Duduk menyangkung ca..."
KATAGORI

  • gambar

    Pantun GST


    Hari ini aku ada beberapa rangkap Pantun GST untuk tatapan pengunjung. Pantun 2 baris dan…

  • gambar

    Pantun Puasa


    Sempena bulan Ramadhan ni, aku tuliskan beberapa rangkap Pantun Puasa untuk pembaca yang berkunjung ke sini.…

  • gambar

    Pantun Hujung Bulan


    Pantun hujung bulan khas untuk rakan-rakan. Sama ada korang ada kerja sendiri atau korang buat…

TEHRAMUAN.COM
Pantun
Share
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Malam Jumaat malam raya,
Pergi Jumaat memakai kain;
Ucapan selamat hari raya,
Mohon maaf zahir dan batin.